شناسهٔ خبر: 70069530 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه قدس | لینک خبر

در نخستین روز اجلاس کارشناسی اکو چه گذشت؟

روز نخست اجلاس اکو در مشهد با نشست‌های تخصصی حول محورهای ترانزیت، محیط زیست، علمی، تجارت بین‌سازمانی، گمرک و مبادلات بانکی توسط کارشناسان ارشد و مقامات در این اجلاس سپری شد.

صاحب‌خبر -

نشست‌های کارشناسی روز 12 آذر با حضور اسد مجید خان، دبیر کل اکو و مقامات ارشد کشورهای عضو با هدف تهیه دستور کار اجلاس وزرای خارجه که امروز برگزار می‌شود انجام شد و قرار است اسناد و مدارک تنظیم شده در نشست اصلی اجلاس به شور گذاشته شود تا در نهایت سند نهایی اجلاس با عنوان «بیانیه مشهد» تدوین و آماده شود.
با توجه به اینکه ایران در حال حاضر ریاست دوره‌ای سازمان اکو را بر عهده دارد، برگزاری این نشست در شهر مقدس مشهد نه تنها نماد دیپلماسی هوشمند و هدفمند جمهوری اسلامی است، بلکه نشان‌دهنده توانمندی‌ها و ظرفیت‌های توسعه یافته اقتصادی ایران در عرصه ایجاد روابط دیپلماتیک و بین‌المللی در لایه‌های مختلف منطقه‌ای، ملی و استانی است؛ چرا که مشهد به عنوان شهری بزرگ، توسعه یافته و بین‌المللی در منطقه، توانمندی پذیرایی و میزبانی چنین اجلاس مهمی را دارد. از سوی دیگر و با توجه به اینکه حدود ۹۰ تا ۱۰۰ میهمان رسمی و خارجی به این اجلاسیه دعوت شده‌اند، این اجلاس فرصتی برای معرفی مشهد و فرصت‌های اقتصادی، فرهنگی و گردشگری آن است. 

خبرنگار: زهرا طوسی