شناسهٔ خبر: 70065981 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

دیدار رئیس جمهور عراق با سفرای سوریه، ایران و ترکیه

با هدف بررسی آخرین تحولات اوضاع در سوریه، رئیس جمهور عراق با سفرای سه کشور سوریه، ایران و ترکیه دیدار کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از بغداد، عبداللطیف جمال در دیدار با صطام جدعان الدندح سفیر سوریه در عراق ضمن تاکید بر موضع ثابت عراق در حفظ ثبات و حاکمیت سوریه تاکید کرد: عراق از هیچ تلاشی برای حفظ آرامش و امنیت سوریه دریغ نمی کند و در شرایط کنونی در کنار مردم سوریه باقی خواهد ماند. 
رئیس جمهور عراق سپس با محمد کاظم آل صادق سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد دیدار کرد. در این دیدار ضمن بررسی آخرین اوضاع سوریه، رئیس جمهور عراق از ایران و دیگر کشور‌های منطقه خواست در راستای حفظ حاکمیت سوریه تلاش‌های خود را مضاعف کنند. عبداللطیف جمال ثبات و حاکمیت سوریه را به نفع منطقه دانست. 
رئیس جمهور عراق همچنین با انیل بورا انان سفیر ترکیه هم دیدار کرد و بر لزوم حفظ امنیت استقرار در سوریه تاکید و آن را جزو اولویت‌های کشور‌های همجوار سوریه دانست.

<div id="video-display-embed-code_11782299"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4397154/11782299?width=600&height=350"></script></div>