شناسهٔ خبر: 70061390 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

غرفه ایران، ستاره جشنواره بین‌المللی غذا و فرهنگ اسلام‌آباد

جشنواره بین‌المللی غذا و فرهنگ اسلام‌آباد، با حضور غرفه‌هایی از کشور‌های مختلف، از جمله ایران، در پایتخت پاکستان افتتاح شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد، جشنواره بین‌المللی غذا و فرهنگ اسلام‌آباد، با حضور غرفه‌هایی از کشور‌های مختلف، از جمله ایران، در پایتخت پاکستان افتتاح شد.

این جشنواره که از سوی وزارت امور خارجه پاکستان و با هدف حمایت از برنامه‌های خیریه سازمان ملل برگزار می‌شود، با استقبال گسترده مقامات و بازدیدکنندگان همراه بود.

غرفه ایران با ارائه غذا‌های سنتی ایرانی و همچنین سوغات محبوب و صنایع دستی، با استقبال ویژه علاقه‌مندان به هنر‌های سنتی مواجه شد.

حضور فعال ایران در این جشنواره فرصتی برای معرفی فرهنگ، هنر و جاذبه‌های گردشگری کشور و تقویت روابط فرهنگی با پاکستان بود.

یکی از جلوه‌های ویژه این جشنواره، حضور پرشور غرفه فلسطین و برپایی دیوار همبستگی با مردم این کشور بود که با استقبال گرم و چشمگیر حضار همراه شد.

در این جشنواره، نمایندگی‌های دیپلماتیک کشور‌های مختلف از جمله ترکیه، چین، روسیه، مالزی، سوریه و عراق نیز حضور داشتند و جلوه‌هایی از فرهنگ و هنر خود را به نمایش گذاشتند.

<div id="video-display-embed-code_11781247"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4396948/11781247?width=600&height=350"></script></div>