شناسهٔ خبر: 70057907 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

حجت‌الاسلام محمدحسنی: هدف از «اشراف فرماندهی» رسیدن به نقطه بازدارندگی حداکثری است

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: گفت: هدف نهایی از دستیابی به اشراف برای ارتش، رسیدن به نقطه بازدارندگی حداکثری در برابر دشمنان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین «عباس محمدحسنی» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در «چهاردهمین جشنواره مالک اشتر سازمان عقیدتی سیاسی ارتش» که صبح امروز (دوشنبه) در مرکز همایش‌های صیاد شیرازی این سازمان برگزار شد، ضمن تبریک به‌مناسبت کسب رتبه نخست سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در بین سازمان‌های عقیدتی سیاسی نیرو‌های مسلح و نمایندگی ولی فقیه در سپاه در پانزدهمین جشنواره مالک اشتر نیرو‌های مسلح، اظهار داشت: این موفقیت یک دستاورد جمعی است و حفظ جایگاهِ به‌دست آمده، نیازمند تلاش‌ها و زحمات بیشتر است.

حجت‌الاسلام محمدحسنی افزود: اگر پشتیبانی‌شوندگان توسط پشتیبانی‌کنندگان حمایت نشوند، طبیعی است که نتیجه مطلوب میسر نخواهد شد. سازمان عقیدتی سیاسی ارتش پشتیبانی‌شونده است و امیر سرلشکر «سید عبدالرحیم موسوی» فرمانده کل ارتش، همواره از ما حمایت کرده است؛ لذا این موفقیت ارزشمند بدون حمایت‌های ایشان ممکن نبود.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) مبنی بر اینکه اشراف فرماندهی یک انقلاب بزرگ در سازمان‌ها به وجود می‌آورَد، عنوان کرد: بدون اشراف ایجاد تحول بر زیرمجموعه‌ها ممکن نیست. اهداف اصلی در این تحول، دستیابی به عملکرد حداکثری، اثربخشی حداکثری، ارتقای توان دفاعی و آمادگی رزمی نیرو‌های مسلح است.

وی یادآور شد: هدف نهایی از این اشراف برای ارتش جمهوری اسلامی ایران، رسیدن به نقطه بازدارندگی حداکثری در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است؛ تا حدی که حتی فکر تجاوز به کشورمان  به ذهن دشمنان نیز خطور نکند. اگر این مهم محقق نشود، در همه زمینه‌ها جا خواهیم ماند.

حجت‌الاسلام محمدحسنی با تأکید بر اینکه آیات و روایات دینی نیز ما را به انجام اعمال اثربخش دعوت می‌کنند، گفت: رهبر انقلاب اسلامی هم بر انجام کار مفید و تأثیرگذار تأکید دارند. حرکت نباید دَورانی باشد، بلکه باید از یک نقطه شروع و به نقطه دیگری ختم شود؛ به همین علت در اشراف باید به دنبال اثربخشی باشیم و کار‌های افضل، احسن و مفید در اولویت باشند.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش بیان کرد: این مهم نیست که چه کسی، چه کارهایی می‌کند، بلکه مهم این است که چه کسی احسن‌الاعمال را به جا می‌آورد. همان‌طور که فرمانده کل ارتش معتقد است که ارتش می‌تواند در تمام حوزه‌ها یک الگوی تأثیرگذار برای بخش‌های مختلف جامعه باشد، فعالیت‌های ما نیز باید به صورتی باشد که تبدیل به سرمشقی برای دیگران شود.

وی در ادامه با تأکید بر لزوم شناسایی نقاط قوت و ضعف یگان‌ها، اظهار داشت: گروه‌هایی برای ارزیابی این موارد در یگان‌های مختلف تشکیل می‌شوند و پس از جمع‌آوری نتایج ارزیابی‌ها، نوبت به آسیب‌شناسی و اثربخشی می‌رسد.

حجت‌الاسلام محمدحسنی با اشاره به اهمیت پیروی از راهبرد‌های اثربخشی از دیدگاه اسلام، خاطرنشان کرد: حُسن تدبیر، بهره‌گیری از تجربیات، بهره‌گیری از خرد جمعی (مشورت با دیگران)، ارزش‌گرایی در کار، اتقان در انجام کار و انجام کامل کار‎ از جمله راهبرد‌های اصلی اثربخشی از دیدگاه اسلام هستند که باید سرلوحه ارزیابی‌ها و آسیب‌شناسی‌های ما باشد.

انتهای پیام/ 271