شناسهٔ خبر: 70051233 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

رئیس قوه قضاییه: رئیس قوه قضاییه:

مسئله حجاب و عفاف با وضعیت کنونی با هیچ منطقی درست نیست

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای گفت: قانونی که وضع شده باید ابلاغ شود و پس از ابلاغ شدن هم باید اجرایی شود.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدحسین نیک‌خوی متین - حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه صبح امروز با حضور در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد:‌ امروز صهیونیست‌ها با همکاری کشور‌های غربی به جنایات خود ادامه می‌دهند و بر همه مسلمانان و بر همه مردم عزیز ما واجب است که این جنایتکاران و ترفند‌ها و روش‌های کار آنها را بفهمیم و عوامل داخلی آنها را شناسایی کنیم.

وی ادامه داد: آنها می‌خواهند اسلام نباشد و با اصل انقلاب اسلامی ما مشکل دارند و می‌خواهند آن را نابود کنند اما نمی‌توانند. ایران اسلامی مقابل همه دشمنان ریز و درشت خود ایستاده و باز هم می‌ایستد و وعده الهی حق است و ان‌شاءالله جبهه مقاومت پیروز می‌شود.

اژه‌ای افزود: یکی از ترفند‌های دشمن این است که بین صفوف کشور مشکل ایجاد کند و امید دشمن آن است که مشکلات را از داخل شروع کند و نقشه دشمن است که توجه به ارزش‌های ملی و ارزش‌های اسلامی را در بین عموم مردم کم رنگ کنند و در این بین ارزش‌های ضد اسلامی آنها را ترویج کنند. امروز وظیفه ما برای شناخت نقشه‌های دشمن و عوامل داخلی آن‌ها بسیار سنگین است.

<div id="video-display-embed-code_20131630"><script type="text/JavaScript" src="https://www.yjc.ir/fa/news/play/embed/8878163/20131630?width=400&height=300"></script></div>

قانون وقتی اجرا شد همه باید به آن ملتزم باشیم

اژه‌ای گفت: قانونی که وضع شده باید ابلاغ شود و پس از ابلاغ شدن هم باید اجرایی شود؛ وحی منزل نیست، اگر کم و کاستی دارد نمایندگان آن را اصلاح کنند و اگر جایی تفسیر و ابهام دارد مجلس تفسیر کند.

وی افزود: جریانی، برای ما راهبرد تعیین کرده و  عنوان کرده باید با صبر و حوصله و بدون اعلام علنی برای فروپاشی ایران اسلامی گام برداریم و  آنها به دنبال آن هستند که مردم را در داخل کشور عصبانی کنند. عصبانیت‌ها را به یکدیگر ربط دهند و با استفاده از کمبود‌ها مردم را تهییج کنند که آنها مقابل هم و مقابل مسئولین بایستند.

وی افزود: امروز راهی جز همکاری و همراهی برای شناخت مسائل و تشخیص اولویت‌ها و برای پیدا کردن راه مناسب نداریم.

وی گفت: ما راهی نداریم جز آن که به ظرفیت‌های داخلی و نیرو‌های داخلی و منابع خود تکیه کنیم و با اینها مسائل را حل کنیم؛ ما تجربه کردیم که چشم داشتن به دشمن و بیگانگان همیشه شکست خورده است و باید دست به دست هم دهیم و با کمک مردم و توان داخلی خودمان مشکلات را حل کنیم.

اژه‌ای افزود: این موضوع نیاز به همفکری بیشتر و وفاق بیشتر دارد و امروز نمی‌توانیم با این مقدار فرصت و با دشمنی‌هایی که هست مسائل اصلی را زمین بگذاریم و به موضوعات فرعی بپردازیم و اختلاف داشته باشیم.

امروز موضوع مهم کشور اقتصاد و معیشت مردم است

رئیس قوه قضاییه گفت: امروز موضوع مهم کشور اقتصاد و معیشت مردم است. شما نمایندگان مردم هستید و بهتر از من از همه چی خبر دارید. معیشت مهم است؛ چگونه باید آن را حل کرد؟ اشکال ندارد که به گذشته نگاه کنیم و نواقص را رفع کنیم، اما اینکه مشکلات را به گردن هم بیندازیم باعث حل آنها نمی‌شود؛ امروز باید ببینیم که این مشکلات را چگونه می‌توان حل کرد.

وی ادامه داد:  آیا با تصدی‌گری دولت همه چیز حل می‌شود؟ این درست نیست. امروز باید به آن کسانی که برای این انقلاب خون دادند توجه ویژه‌ای داشته باشیم و مشکلات را حل کنیم. امروز بسیاری از کارمندان و حقوق بگیران سختی دارند و ما سه قوه مسئول هستیم.

وی تصریح کرد: امروز ارزش‌های اسلامی، انقلاب و دینی ما مورد تهاجم جدی دشمن قرار گرفته است. آمریکایی‌ها به دنبال ایجاد ناامنی در کشور هستند و دستگاه‌های امنیتی برای حل این مشکلات جانفشانی می‌کنند، اما امروز دشمن تلاش دارد امنیت کشور را تحت‌الشعاع قرار دهد. برای خنثی کردن توطه‌هایی که امنیت کشور و منطقه را هدف گرفته، نیاز به کار بیشتر و سرمایه‌گذاری بیشتر داریم.

اژه‌ای گفت: امروز اقدامات ضد امنیتی گسترده شده و نمی‌توان با همان اعتبارات گذشته به مقابله با دشمنان پرداخت و امروز نیاز به مواردی داریم که وضع نیرو‌های مسلح ما را بهبود ببخشد و نیاز به اعتبارات بیشتر داریم.

رئیس دستگاه قضا ادامه داد: آیا می‌توان در زمان جنگ با روش زمان غیر جنگ اقدام کرد؟ امروز در خیلی از مسائل درحال جنگ نرم با دشمن هستیم و مجلس شورای اسلامی در دوره‌های مختلف خصوصا در دروه یازدهم و امروز امتحان خود را به خوبی پس داده است.

وی در انتها خاطرنشان کرد:‌ یکی از مسائل مهمی که می‌تواند مقابل بسیاری از خودکامگی‌ها را بگیرد این است که همه قانون‌مدار باشیم. قانون باید دقیق نوشته شود و قابلیت اجرا داشته باشد؛ اما اگر قانونی وضع شد باید ملتزم به آن باشیم. حتی ممکن است برخی رای به قانون ندهند، اما همه ملتزم به انجام آن قانون هستند.