به گزارش جماران؛ رئیس قوه قضاییه گفت: امروز نمیتوانیم و اجازه نداریم با این مقدار فرصتی که در پیش داریم و این مقدار دشمنیها علیه کشور، مسائل اصلی را زمین بگذاریم و به مسائل فرعی و دست چندم بپردازیم.
حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنیاژهای روز دوشنبه در نشست مسئولان عالی قضایی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی با حضور در خانه ملت اظهار داشت: چارهای جز این نداریم که دست بر دست هم دهیم و مسائل مهم را هم برای خنثی کردن همه نقشههای دشمن از جمله تحریمهای ظالمانه و هم برای استفاده بهینه از ظرفیتهای داخلی بکاربندیم.
محسنیاژهای افزود: راهی نداریم به جز اینکه به ظرفیتهای داخلی و استعدادها و منابع داخلی خود تکیه کنیم و با همین داشتهها، مشکلات مردم و مسائل را حل کنیم.
رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: تجربه کردهایم که نه تنها در طول این چهل و چند ساله بلکه پیشتر از آن هم چشم داشتن به بیگانگان و دشمن، شکست خورده است و امروز باید دست در دست هم با توفیق حضرت حق و همکاری مردم مجاهد،مسلمان و انقلابی مشکلات را حل کنیم و این موضوع نیاز به همفکری و وفاق بیشتر دارد.
رئیس قوه قضاییه با تاکید بر اینکه مسئله اقتصاد و معیشت مردم مهمترین و محوریترین مسائل است، افزود: نمایندگان از همه مشکلات کشور مطلع هستند و امروز گرفتاری مردم در مسائل اقتصادی بسیار اساسی و مهم است و باید ببینیم که چطور میتوان این مسائل را حل کرد.
محسنی اژهای افزود: اینکه گفته شود ناترازیهایی وجود دارد و بگردیم تا مقصر را پیدا کنیم و به گردن دیگری بیندازیم، درست نیست بلکه درس گرفتن از آسیبها بسیار خوب است اما باید ببینیم چگونه میتوانیم این مشکلات را حل کنیم؛ آیا امروز میتوان همه مشکلات اقتصادی کشور را با تصدیگری دولت حل کرد؟ نمیتوانیم.
رئیس قوه قضاییه با اشاره به مسئله عفاف و حجاب گفت: عفاف و حجاب امروز بدون تردید به وضعی که اکنون در برخی خیابانها دیده میشود به هیچ وجه و با هیچ منطقی درست نیست و باید برای آن فکری داشته باشیم. قانونی وضع شده که باید ابلاغ و اجرا شود و اگر کم و کاستی دارد و نیاز به اصلاح وجود دارد باید نمایندگان مجلس آن را اصلاح کنند و وحی منزل نیست همچنین چنانچه نیاز به تفسیر وجود دارد و ابهامی دارد هم مجلس باید این اقدام را انجام دهد.
محسنیاژهای با تاکید بر اینکه باید مسائل اجتماعی و امنیتی را مهم بشماریم، افزود: یکی از مسائل مهمی که میتواند جلوی بسیاری از اختلافات، خودکامگی و مشکلاتی را بگیرد، این است که همه قانونمدار باشیم و قانون فصل الخطاب باشد.
رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: قانون باید دقیق نوشته شود و قابلیت اجرا داشته باشد همچنین در زمان وضع قانون باید تلاش کنیم تا قانونی دقیق و متناسب و قابل اجرا تدوین شود، اما اگر قانونی وضع شد همه باید ملتزم به قانون باشیم. ممکن است قوه قضاییه و قوه مجریه ایرادی به قانون داشته باشند اما وقتی قانون ابلاغ و لازم الاجرا شد همه باید به آن ملتزم باشند و اگر همه ما به ویژه کارگزاران نظام در همه قوا و بعد از آن همه مردم ملاک و معیار را در بسیاری از مسائل قانون قرار دهیم، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد و اگر مشکلی به وجود بیاید سریعتر میتوان حل کرد.