شناسهٔ خبر: 70049372 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: بازتاب | لینک خبر

اطلاعیه مهم سازمان ملی استاندارد ایران درباره ماکارونی

صاحب‌خبر -

بازتاب_سازمان ملی استاندارد ایران با توجه به انتشار اخبار در فضای مجازی مبنی بر «مرگ چند کودک به دلیل مصرف ماکارونی آلوده»، به اطلاع می‌رساند که انواع ماکارونی تحت مقررات استاندارد اجباری قرار دارند و این سازمان همواره تولید، توزیع و فروش این محصولات را از نظر ویژگی‌های کیفی، ایمنی، بهداشتی و میکروبی مطابق با الزامات استانداردهای ملی کنترل و نظارت می‌کند.

براساس اعلام دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی، فرآورده‌هایی مانند ماکارونی و برنج پس از پخت، محیط مناسبی برای رشد باکتری باسیلوس سرئوس می‌سازند. بنابراین، پیشنهاد می‌شود پس از پخت، باقی‌مانده غذا حداکثر یک ساعت در دمای اتاق نگهداری شود و برای جلوگیری از خطرات بهداشتی، غذا بیش از یک روز در یخچال نگه‌داری نشود. قابل ذکر است که این باکتری در ماکارونی خام رشد نمی‌کند.

توصیه می‌شود حداکثر یک ساعت پس از پخت، باقی‌مانده غذای پخته شده را در یخچال قرار دهید و همچنین از نگهداری غذا در یخچال بیش از یک روز خودداری کنید.