باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم رضایی - محمود رضایی کوچی امشب در مراسم اختتامیه جشنواره تجلیل از فرمانداران، شهرداران، بخشداران و دهیاران حامی پژوهش استان فارس اظهار کرد: پژوهش هزینه نیست بلکه درآمد است و در دنیایی که سرعت تولید علم بسیار سریع است توجه به این موضوع ضرورت دارد.
او با بیان این که برای انطباق زندگی روزمره با سرعت تولید علم باید در زمینه پژوهش سریعتر حرکت کنیم، افزود: آلایندگی کره زمین، افزایش دما در کره زمین، هوش مصنوعی، رقابت جهانی و شهروند جهانی از موضوعاتی است که پژوهش گران باید به آنها توجه ویژه داشته باشند، زیرا ضرورت تداوم حیات در کره زمین و ایفای نقش موثر در جهان، پرداختن به این مسائل است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس با اشاره به این که از زمان آغاز مدنیت در بشر، پژوهش مورد توجه قرار گرفته است، ادامه داد: پژوهشگران به دلیل این که میتوانند مشکلات دیگران را حل کنند زندگی شادتر و رضایتمندی بیشتری دارند و میتوانند به شکل گیری یک خانواده، جامعه و فرهنگ بهتر کمک کنند.
رضایی با تاکید بر این که استانداری به عنوان نهاد حاکمیتی نیازمند تسلط علمی، حرفهای و مدیریتی برای ایفای نقش خود است، گفت: برای کسب تسلط و اشراف علمی باید موضوع پژوهش در مجموعه استانداری مورد توجه ویژهای قرار گیرد.
او خواستار حمایت از پژوهشگران شد و اظهار کرد: پژوهشها باید کاربردی باشد و مشکلات واقعی جامعه را حل کند و به این منظور باید پژوهشهای کاربردی مورد پیگیری قرار گیرد و تا حصول نتایج مفید و حل مسائل مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل برنامهریزی، بودجه و تحول اداری استانداری فارس نیز در این مراسم اظهار کرد: جشنواره هفته پژوهش استان با توجه به ابلاغ هفته ملی پژوهش و دستورالعملهای مرتبط با آن در ۱۰ کارگروه و جشنواره تعمیم پیدا کرده است و یکی از این جشنوارهها مربوط به فرمانداران، شهرداران، بخشداران و دهیاران فعال در امر پژوهش است.
هادی بستام با بیان اینکه در راستای برگزاری جشنواره هفته پژوهش اطلاعرسانی و فراخوان دریافت آثار و مستندات صورت گرفته است، ادامه داد: یکی از مهمترین مولفهها در این زمینه، تولید آثار در بازه زمانی ۲۰ آبان ۱۴۰۲ تا ۲۰ آبان ۱۴۰۳ است.
مدیرکل برنامهریزی، بودجه و تحول اداری استانداری فارس با اشاره به اینکه پس از جمع آوری آثار، هیات داوران که متشکل از اساتید دانشگاه شیراز هستند، اقدام به ارزیابی و شناسایی رتبههای برتر پژوهشی کردهاند، افزود: تمامی آثار ارسالی و رتبههای برتر به مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور ارسال میشوند و توسط این مرکز نیز ارزیابی صورت خواهد گرفت و رتبههای برتر در سطح ملی نیز تجلیل خواهند شد.
بستام اظهار کرد: ۱۵۳ اثر از کارکنان استانداری فارس و فرمانداریهای تابعه و ۱۲۹ اثر از شهرداریهای استان و در مجموع ۱۸۲ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
در این مراسم که با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس برگزار شد، از رسول احمدلو دهیار بریز لارستان، رستم قهرمانی دهیار تفیهان شهرستان شیراز، فرزانه هوشمند دهیار گاره شهرستان خفر، حسین عزیزی بخشدار بختگان، شهرداری شیراز، شهرداری صدرا، نسیم ایزدی کارشناس دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری، حسن آرایش کارشناس فرمانداری مهر، فرهاد امیدوار کارشناس دفتر فنی استانداری، حسن جعفرزاده کارشناس فرمانداری نیریز، فاطمه پیمانی کارشناس روابط عمومی و امور بینالملل استانداری، مدیریت هماهنگی امور فرهنگی و رفاهی زائرین استانداری، ادارهکل اداری و مالی، دفتر برنامهریزی، بودجه و تحول اداری و اتاق فکر استانداری تجلیل شد.
کسب رتبه برتر در حوزه پژوهش توسط شهرداری صدرا
در این مراسم از دکتر مجتبی پارسایی شهردار صدرا تجلیل شد. شهرداری صدرا با ارسال ۳۲ اثر (دکتر مجتبی پارسایی شهردار صدرا ۶ مقاله، مهندس حسین پولادی فر ۱۳ مقاله و ۱ پایان نامه؛ دکتر عباس ثابت ۲ مقاله و ۱ کتاب و مهندس مهدی افشون ۵ کتاب و ۴ مقاله) توانست جایگاه دوم را پس از شهرداری شیراز و رتبه نخست را بر اساس تعداد برگزیده به نسبت کارکنان کسب کند.
جشنواره هفته پژوهش استان با توجه به ابلاغ هفته ملی پژوهش و دستورالعملهای مرتبط با آن در ۱۰ کارگروه و جشنواره تعمیم پیدا کرده بود و یکی از این جشنوارهها مربوط به فرمانداران، شهرداران، بخشداران و دهیاران فعال در امر پژوهش بود.
پس از جمع آوری آثار، هیات داوران که متشکل از اساتید دانشگاه شیراز بودند اقدام به ارزیابی و شناسایی رتبههای برتر پژوهشی کردند که شهرداری صدرا با توجه به پژوهشهای ارسالی (۱۷.۵ درصد مجموع آثار) از سوی تعدادی از پژوهشگران آن توانست در جمع برترینها قرار گیرد و از دکتر پارسایی شهردار صدرا تجلیل به عمل آمد.
در این جشنواره ۱۵۳ اثر از کارکنان استانداری فارس و فرمانداریهای تابعه و ۱۲۹ اثر از شهرداریهای استان و در مجموع ۱۸۲ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود.