به گزارش خبرنگار مهر، علی عزیزی ظهر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: امسال برای چهاردهمین سال متوالی با همکاری ستاد فاطمی و مراکز فرهنگی، روضه مصوری در قالب تئاتر اجرا میشود که خوشبختانه در سالهای اخیر استقبال خوبی داشته است.
دبیر بنیاد بینالمللی غدیر در استان مرکزی افزود: نمایش «سرخط یک هفت خط آخر خط» با حضور ۱۵۰ نفر عوامل اجرایی از ۱۲ تا ۱۶ آذر همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در شبستان مصلای اراک به روی صحنه میرود و یک اجرای بینظیر و منحصر به فرد در سطح کشور خواهد بود و حضور برای عموم نیز آزاد است.
عزیزی، نبود سالن استاندارد برای اجرای تئاتر را مشکل استان مرکزی عنوان کرد و گفت: تیم اجرایی این نوا نمایش بدون حمایت ریالی و نگاه مادی هر ساله اقدام به اجرای این نوع برنامههای نمایشی میکنند.
وی تاکید کرد: عوامل اجرایی این نمایش با تلاش شبانهروزی موفق شدند در بازه زمانی کمتر از سه هفته ۲ صحنه گردان را در شبستان مصلای اراک طراحی و اجرا کنند که در سطح کشور نظیر نداشته و این امکان را به کارگردان میدهد از ۶ صحنه متفاوت استفاده کند.
اجرای نمایش به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (ع)
تهیه کننده این نوانمایش نیز در این نشست گفت: نوا نمایش قالبی از نمایش است که گروهی به اقتضای صحنههای تئاتر آواها، شعرها و سرودهایی را میخوانند که آلات موسیقی نیست البته از نظر حالت موسیقیایی تئاتر موزیکال شکلی از این نوا نمایش است.
نیما حسینیخو افزود: بنیاد نشر معارف علوی از سال ۸۹ با هدف تولید آثاری فاخر با محوریت موضوعات پیرامون اهل بیت (ع) آغاز به کار کرد و در مناسبتهای متعددی از جمله ایام فاطمیه، عید غدیر و نیمه شعبان اجراهای مختلفی داشته اما عمده فعالیتهای بنیاد در خصوص بزرگداشت ایام شهادت حضرت فاطمه (س) است.
وی با اشاره به اینکه این نمایش در دو سانس در ساعت ۱۵ و ۱۹ اجرا میشود، گفت: این نوانمایش بر اساس ماجرایی واقعی و در عصر معاصر تعریف شده که همزادپنداری مخاطب با قهرمان داستان خود باعث اثرگذاری بیشتر نمایش میشود.
تهیه کننده این نمایش ادامه داد: همچنین این نوا نمایش متشکل از یک گروه ۱۸۰ نفره عوامل اجرایی، بازیگر، نوا، پشتیبانی، نویسنده، کارگردانی است و از ۵ ماه پیش تمرین این اجرا آغاز شده است.
حسینیخو گفت: در این نوا نمایش معمولاً سرودها و نواهای مناسب با هر صحنه به صورت زنده در کنار نمایش خوانده میشود.
وی با بیان اینکه عوامل اجرایی این نمایش به صورت کاملاً حرفهای، جهادی، با خلوص نیت و بدون هیچ چشمداشت مادی این نمایش را اجرا میکنند، افزود: هدف از اجرای این نمایش خدمت کردن به امام زمان (عج) است چرا که بر این باور هستیم فاطمیه شاهراه تغییر حق و باطل بود و اگر به درستی تبیین نشود ارزشهای بعدی هم از بین خواهد رفت.