شناسهٔ خبر: 70039691 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

از ابتدای سال جاری تاکنون صورت گرفت:

ارزیابی شایستگی حرفه‌ای ۱۴۰ مدیر در سیستان‌وبلوچستان

رییس جهاد دانشگاهی سیستان‌وبلوچستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون شایستگی حرفه‌ای ۱۴۰ نفر از مدیران ادارات و سازمان‌های سیستان‌وبلوچستان توسط کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاد دانشگاهی ارزیابی شده اند.

صاحب‌خبر -

عباس صفدری در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: شاید بتوان گفت یکی از کلیدی‌ترین دغدغه‌های تمام سازمان‌ها، سنجش شایستگی‌های نیروی انسانی در زمان استخدام، انتصاب و حتی در طول دوران انجام وظیفه است.

وی ادامه داد: کانون ارزیابی شایستگی جهاد دانشگاهی به منظور ارزیابی شایستگی کارکنان سازمان‌های دولتی و شرکت‌های خصوصی آماده ارائه خدمات به ادارات و سازمان‌های استان است.

وی افزود: فعالیت کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاددانشگاهی در راستای اجرای مفاد بخشنامه رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور با موضوع ابلاغ دستورالعمل نحوه ارزیابی شایستگی‌های عمومی مدیران حرفه‌ای دستگاه‌های اجرایی بوده و به سازمان ها کمک می‌کند تا شایستگی‌ها و مهارت‌های مدیران عملیاتی و پایه خود را بررسی کرده و به نیازها و الزامات آموزشی شخصی و شغلی آنها آگاه شوند.

انتهای پیام