به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از اداره ارتباطات و امور بینالملل شورای اسلامی شهر اصفهان، احمد شریعتی امروز _یکشنبه یازدهم آذر_ در نطق میاندستور صدوپنجاهوششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به پخش بیانات رهبر معظم انقلاب همزمان با برگزاری کنگره ۲۴ هزار شهید اصفهان اظهار کرد: رهبر انقلاب در این دیدار مطالب مهمی درباره جایگاه اصفهان در همه ابعاد، زمینهها و برهههای تاریخی پیرامون ایثار، دینداری، گذشت و فداکاری مردم این شهر و استان بیان کردند که قابل اهمیت است، اما ای کاش این بیانات بهصورت سراسری پخش میشد تا کل کشور از ویژگیهای اصفهان مطلع شوند.
وی با اشاره به برگزاری کنگره ۲۴ هزار شهید استان اصفهان افزود: رویداد خوبی در جریان این کنگره برگزار شد که تماشاگران بسیاری داشت، بهطوری که چند هزار نفر نیز پشت درها میماندند و جای ایستادن نبود، حتی برخی افراد باید از طریق سیستم، کارت ورود دریافت میکردند که به مشکل برخوردند که این استقبال میطلبد با توجه به ظرفیتها، استعدادها و ایثارگریهای مردم این استان در دفاع مقدس، یک موزه بزرگ دفاع مقدس همچون تهران داشته باشیم.
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: در حال حاضر موزه اختصاصیافته به این امر در گوشهای در فضای محصور باغ غدیر ایجاد شده است و نشاندهنده همه ظرفیت اصفهان نیست؛ در این راستا میطلبد مسئولان کشوری، نظامی و لشکری به همراه سپاه و بسیج و شهرداری فضایی چند هکتاری را برای این امر اختصاص دهند.
شریعتی گفت: سالها به دنبال این بودیم که در دارخوین گوشهای را برای ایجاد اردوگاهی ویژه بازدید راهیان نور از دستاوردهای اصفهان در دفاع مقدس فراهم کنیم و تا قبل از آن از ظرفیت سایر شهرها همچون شلمچه استفاده میکردیم، در همین راستا باید به فکر موزه بزرگ دفاع مقدس باشیم تا نسل جوان از رشادتهای گذشتگان مطلع شوند.
وی با اشاره به کلنگزنی زیرگذر حصه با حضور استاندار و مسئولان شهری و استانی گفت: امیدواریم این پروژه برای مردم اصفهان و حصه که ورودی شهر اصفهان مبارک باشد.
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به ۱۳ آذر روز جهانی معلولان گفت: با توجه به آمار معلولان، اقدامات خوبی از نظر مناسبسازی انجام شده که لازم است گسترش پیدا کند؛ این اقدامات در حوزه بیآرتی، مترو و مناسبسازی معابر است.
شریعتی گفت: نزدیک به ۱۰۰ کیلومتر مسیر، ۱۶ کیلومتر پیادهرو، ۱۶۱ تقاطع، ۴ دستگاه از ۱۴۰ پل و چندین دستگاه ون ویژه معلولان در شهر اصفهان مناسبسازی شده است، ضمن اینکه طرح منزلت نیز خدمات مختلفی به این قشر ارائه میدهد.
وی تصریح کرد: اگر سرانه فرهنگی و خدماتی که باید برای فرد معلول به عنوان شهروند در اصفهان منظور کنیم، این آمار بسیار پایین است و نسبت به این امر باید توجه بیشتر شود.
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در معاونت شهرسازی شهرداری فردی از حوزه معلولان را داشتیم که در حوزه مهندسی عمران مشغول به فعالیت بود، اما چند ماه است که سر کار نمیرود؛ در این راستا به این نکته باید اشاره کنم که عنوان مصوبه «شهرداری معلولان» را در شهرداری داشتیم که هنوز جایگاهی در شهرداری اصفهان ندارد.
شریعتی با بیان اینکه باید این موضوع توجه کرد تا نمایندگان معلولان جسمی حرکتی، ناشنوایان و نابینایان خواستههای خود را در مناسبسازی بیان کنند، ادامه داد: در چهارراه آبشار دستگاهی برای تردد ایمن معلولان گذاشته بودند، در روز «عصای سفید» به اتفاق چند نفر از روشندلان از آن بازدید کردیم که مشاهد شد دستگاه خراب است؛ از شرکت نیکاندیش پیگیری کردیم که گفتند مربوط به مرکز کنترل ترافیک است، از این مرکز نیز پیگیری کردیم و پس از آن مشاهد شد که دستگاهها باز شده است، البته قرار بود دستگاه به چهارراههای دیگر هم تعمیم داده شود که لازم است در اینباره پیگیری لازم شود.
وی بیان کرد: در ایستگاههای اتوبوس و مترو باید بهصورت صوتی اطلاعرسانی ویژه روشندلان انجام شود، اما کاری در این زمینه انجام نشده و کسی که متولی این موضوع در شهرداری بوده، خودش نیز اکنون مشغول به کار نیست، همچنین خدمات کارت منزلت باید به صورت ویژهتر ارائه شود، ضمن اینکه ۱۵۰ مورد پارک حاشیهای مخصوص معلولان داریم که باید گستردهتر شود.
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به جاریشدن آب در زایندهرود گفت: بازگشایی زایندهرود نوید خوبی بود؛ شادابی و نشاط مردم را در جاری شدن آب در اصفهان میبینیم که بینظیر است، اما تبعات مسائل اجتماعی که بر روح و روان مردم اثر میگذارد را نیز باید ببینیم.
شریعتی ادامه داد: افسردگی و اضطراب، سوءمصرف مواد، سوءتغذیه و مسائل زیستمحیطی و خبرهای مربوط به فرونشست سبب رنج و ناامیدی مردم میشود، جریان آب نیز محدود است و باید آن را دنبال کنیم تا دولتمردان، رئیسجمهور و استاندار موضوع را پیگیری کنند تا شاهد جاری بودن زایندهرود باشیم.
وی بیان کرد: یکی از کشاورزان میگفت برای هفت روز جاری بودن آب باید چه کنیم؟ چقدر فرصت داریم که زمین خود را زیر کشت ببریم؟؛ واقعیت این است که با بازگشایی زایندهرود فقط منت بر سر مردم میگذاریم، در حالی که باید زمانبندی و منطقهبندی داشته باشیم تا مردم بتوانند از آب جاری در زمان لازم استفاده کنند.