شناسهٔ خبر: 70033423 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

ارائه خدمات فرودگاهی به معلولان و سالمندان در فرودگاه لارستان

خدمات فرودگاهی ویژه معلولان و سالمندان در فرودگاه لارستان ارائه می شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس،مدیر کل فرودگاه بین‌المللی آیت الله آیت الهی لارستان گفت: ارائه خدمات مناسب برای مسافرین و مراجعین رکن جدایی ناپذیر در امر جلب رضایت مسافران است.

رفیعی افزود:فرودگاه لارستان  با هدف محترم دانستن آسایش و رفاه سالمندان و توانخواهان، خدمات ویژه‌ای را به همین منظور در ترمینال مسافری فراهم آورده است.
رفیعی گفت:مسافران در صورت نیاز به استفاده از ویلچر و همچنین در صورت نیاز به کمک برای جابجایی وسایل همراه خود می‌توانند با مراجعه به دفتر مدیریت ترمینال واقع در ورودی ترمینال، درخواست نیروی خدماتی کنند.
وی در ادامه گفت:مسافرانی که توانایی بالا رفتن از پله‌های هواپیما را ندارند می‌بایست هنگام رزرو بلیط پرواز، آژانس هواپیمایی یا مسئول رزرواسیون و صادر کننده بلیط خود را در جریان شرایط خود گذاشته تا با درج این شرایط در بلیط صادره بتوانند پس از حضور در ترمینال مسافری از این خدمات که علاوه به امکان استفاده از ویلچر و نیروی خدماتی، شامل استقرار بالابر جهت انتقال مسافر به داخل هواپیما نیز است، بهره مندشوند.
مدیر کل فرودگاه بین‌المللی آیت الله آیت الهی لارستان گفت: مسافران مشمول استفاده از این خدمات، می‌بایست پس از حضور در ترمینال مسافری برای هماهنگی و استفاده از خدمات فوق الذکر به دفتر مدیریت ترمینال مراجعه کنند. همچنین در صورت درج نشدن موارد مربوطه در بلیط مسافر کلیه مسئولیت آن به عهده آژانس صادر کننده بوده و فرودگاه هیچگونه مسئولیتی در این خصوص نخواهد داشت.