شناسهٔ خبر: 70030370 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

اجلاس اکو، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های خراسان رضوی

انتخاب مشهد به عنوان میزبان اجلاس وزیران کشور‌های عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو)، فرصتی برای شناساندن ظرفیت‌های این کلانشهر به کشور‌های عضو است.

صاحب‌خبر -

اجلاس اکو فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های استان خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، استاندار خراسان رضوی امروز در نشستی با خبرنگاران، میزبانی اجلاس بین المللی در این سطح با تعدد مهمانان خارجی در مشهد را کم سابقه دانست و گفت: ارتباط و تعامل با کشور‌های عضو اکو از اهداف برگزاری این نشست است و از آنجا که خراسان کانون و محل تلاقی راه گذر‌های شمال - جنوب و شرق - غرب است، برای کشور‌های عضو اکو اهمیت بسیاری دارد.

مظفری به موقعیت جغرافیایی قرارگیری شماری از کشور‌های عضو اکو در پیرامون و همسایگی استان خراسان رضوی اشاره کرد و افزود: برخی کشور‌های اکو در شرق و شمال استان قرار دارند و برخی دیگر با فاصله در غرب و جنوب شرق کشور واقع شده اند که این کشور‌ها نیز نیازمند آن هستند که برای رسیدن به آب‌های آزاد از خاک ایران عبور کنند.

بیست و هشتمین نشست وزیران امور خارجه کشور‌های عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو)، روز‌های ۱۲ و ۱۳ آذر با حضور ۲۰ هیات خارجی در مشهد برگزار می‌شود.

اکو یک سازمان منطقه‌ای دولتی محسوب می‌شود که سال ۱۹۶۲ از سوی ایران، پاکستان و ترکیه با هدف پیشبرد همکاری‌های اقتصادی و فرهنگی میان کشور‌های عضو تاسیس شد و از سال ۱۹۹۲ با پذیرش هفت کشور جدید شامل افغانستان، آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان، شمار اعضای آن به ۱۰ کشور افزایش یافت.