به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، آیتالله محمدباقر محمدیلائینی "نماینده ولی فقیه در مازندران" صبح امروز در آئین تودیع و معارفه استاندار مازندران در سالن الغدیر سپاه کربلا ساری، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و شهید سرفراز آیتالله رئیسی، اظهار کرد: یوسف نوری استاندار دولت سیزدهم بودند از زحمات ایشان تشکر میکنیم و برای یونسی فرزند این استان و فردی پرتلاش، خدوم، دیندار، با اصالت و نجابت خانوادگی آرزوی توفیق در مسئولیت جدید را داریم.
وی افزود: استاندار جدید هم نیاز به همکاری و هم دعا دارد، دعایش از ما و همکاریاش از همه عناصر تاثیرگذار، همه باید کمک کنند تا ایشان موفق شود.
محمدیلائینی گفت: مازندرانیهای در داخل و بیرون استان اگر میتوانند سرمایهگذاری و مشارکت در اجرای پروژههای عمرانی و عملیاتها در پیشرفت مازندران را داشته باشند و پای کار بیایند.
نماینده ولی فقیه در مازندران تاکید کرد: ظرفیتهای استان فراوان و بخشهای استحصال نشده خیلی بیشتر از بخشهای استحصال شده است، مدیریت بر شخص با مدیریت بر جمع متفاوت است، مدیریت بر منافع با مدیریت بر مصالح متفاوت بوده و در این مدیریت فداکاری لازم است.
عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: مدیریت بر نبات و حیوان با مدیریت بر انسان و جامعه انسانی متفاوت است، انسان ابعاد گوناگونی دارد، مدیر در جامعه انسانی باید همه این ابعاد را ببیند و رشد بدهد نه فقط بعد مادی و اقتصادی، رشد معاد در کنار رشد معاش باهم باید دیده شود.
امام جمعه ساری خاطرنشان کرد: استاندار از حوزه پزشکی و بهداشت است میتواند شعار مازندران سالم را در کنار حوزه مازندران پیشرفته محقق کند، دکتر یونسی فردی دیندار است و قطعا دغدغهاش همان چیزی است که مولا علی (ع) فرمودند و در چهار فراز اصلاح نظام مالی، امنیت، صالحسازی انسانها و عمران و آبادی برای مالک مشخص کرده است.
این مسئول گفت: کسی موفق است که با این نگاه بیاید، که این مسئولیت طعمه نیست، بلکه خدمتی است که گردن من است امروز به مافوق خودم و فردا در پیشگاه خودم پاسخ بدهم.
وی اذعان داشت: استاندار جدید از همه ظرفیتها، سلائق و نگاهها هم بشنود و هم با ارزیابی بهترین را انتخاب کند، در این استان دارای فرصتهای بسیار زیاد و تهدیدهایی که اگر جلویش را نگیریم تبدیل به فاجعه میشود، می باشد
محمدی لائینی خاطرنشان کرد: در حوزه پسماند، زیستمحیط، منابع طبیعی، آلودگیهای هوا، آب، دریا و کشاورزی، گردشگری فرصت بزرگی است که ساز و کار لازم خود را هنوز پیدا نکرده و بیدر و دروازه است، قطب کشاورزی هستیم اما از زیرساختهای لازم برای صادرات کمتر استفاده شده و دیده نشده صنایع تبدیلی از کمبودهای اصلی استان ماست.
رئیس مجمع نمایندگان مازندران نیز با اشاره به برخی گرههای توسعهیافتگی مازندران، از نارساییهای زیرساختی، مهاجرت، بیکاری نیروهای تحصیلکرده، کمبود منابع آب، نبود مدیریت جامع سواحل، برخی مسائل فرهنگی، نبود برنامه جامع گردشگری، تعطیلی ۲۵ درصدی واحدهای صنعتی مستقر در شهرکهای صنعتی، اقدامات اندک در حوزه اقتصاد دریا محور و نیاز به ۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرحهای نیمهتمام به عنوان اساسیترین مشکلات استان مازندران یاد کرد.
علیاصغر باقرزاده از آمادگی کامل نمایندگان استان به منظور توسعه همهجانبه مازندران و رفع مشکلات و موانع توسعهای این استان خبر داد و گفت: نمایندگان مردم مازندران در مجلس شورای اسلامی از هیچگونه اقدامی در رفع مشکلات مردم استان همدوش و همپای دولت چهاردهم کوتاهی نخواهند کرد.