در این شبیهسازی، جریانهای آشفته در لایههای درونی خورشید نشان داده میشود که مواد از آنها وارد اتمسفر میشوند. رنگ قرمز در این شبیهسازی نمایانگر سریعترین جریانها به سمت بالا یا پایین است.
بازتاب_ طبق گزارش ناسا، برای تولید این ویدیو، دانشمندان از یک رویکرد واقعگرایانه استفاده کردهاند که در آن تمامی اطلاعات موجود در مورد پلاسمای خورشید به شبیهسازی افزوده شده تا پدیدههای مختلفی که مأموریتهای فضایی مشاهده کردهاند، بازسازی شود.
این اولین بار است که دانشمندان با استفاده از ابرکامپیوترهای پیشرفته، توانستهاند ساختارهای دقیق لایه زیرسطحی خورشید را شبیهسازی کنند. با این حال، به دلیل محدودیتهای ظرفیتهای کامپیوتری، هنوز امکان شبیهسازی کل سطح خورشید وجود ندارد و به همین دلیل، لایهها یا نواحی کوچکتری که ساختار سطح و اتمسفر خورشید را نمایش میدهند، شبیهسازی شدهاند.
دانشمندان در تلاشند تا اطلاعات بیشتری در مورد خورشید و پدیدههای مختلفی که فعالیتهای آن را تحت تأثیر قرار میدهند، بهدست آورند. این تحقیقات به درک بهتر تأثیرات خورشید بر زمین، از جمله بر فصول، آبوهوا، اقلیم، شفقهای قطبی و دیگر پدیدهها کمک میکند. همچنین پیشبینی وضعیت آبوهوا در فضا برای تأمین امنیت فضانوردان و فضاپیماها اهمیت ویژهای دارد.
در سال جاری، خورشید شاهد رویدادهایی مهمی همچون خورشیدگرفتگی کامل در شمال آمریکا و رسیدن به اوج چرخه فعالیت خود بود. همچنین، در دسامبر سال آینده، کاوشگر پارکر با رسیدن به نزدیکترین فاصله خود از خورشید، رکوردهای جدیدی را به ثبت خواهد رساند.
این شبیهسازیها پس از پردازشهای فشرده با استفاده از ابرکامپیوتر Pleaides ناسا و در تأسیسات پیشرفته ایمز تولید شدهاند و حجم دادههای آنها به چندین ترابایت میرسد.