شناسهٔ خبر: 70016942 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

اهمیت آگاهی از موارد منع مصرف قهوه

کارشناس نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و داروی قزوین گفت: قهوه از نوشیدنی‌های مفیدی است که خواص بسیاری دارد، اما مصرف آن برای برخی افراد ممنوع بوده و لازم است موارد منع مصرف به درستی شناخته شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رامش مهرآیین کارشناس نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و داروی قزوین گفت: این روزها با افزایش مصرف قهوه در بین مردم، به خصوص نوجوانان و جوانان روبرو هستیم که متاسفانه گاهی اوقات بدون شناخت از عوارض آن به راحتی این نوشیدنی را مصرف می کنند.

وی ادامه داد: باید بدانیم که علاوه بر فوایدی که قهوه دارد مضراتی نیز برای عده ای از افراد که دارای مشکلاتی از قبیل التهاب کلیوی، اختلالات روانی، زخم معده، بیماری قلبی و عروقی و گلوکوم دارند، می تواند مضرات فروانی هم برای آنان به همراه داشته باشد.

مهرآیین تصریح کرد: همچنین نوشیدن قهوه برای افرادی که دارای سندروم روده‌ تحریک‌پذیر، صرع، رفلاکس معده و دچار بی خوابی هستند نیز می تواند بسیار مشکل آفرین باشد.

به گفته این مسئول، مصرف طولانی مدت و بیش از حد این نوشیدنی نیز می تواند بسیار خطر آفرین باشد چرا که مشکلات و عوارض جانبی وابسته به مصرف بیش از حد کافئین از جمله بی خوابی، بی قراری، هیجان، ناراحتی و دردمعده را ایجاد می کند و در برخی موارد هم باعث بروز فشار خون، سرطان و از دست دادن کلسیم و منیزیوم و افزایش کلسترول می شود.

کارشناس نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو قزوین خاطرنشان کرد: متاسفانه این روزها شاهد افزایش فروش قهوه در مغازه های سطح خیابان های شهر قزوین هستیم، بدون اینکه افراد از وضعیت جسمانی خود اطلاعاتی داشته باشند، شروع به مصرف بی رویه این نوشیدنی می کنند که باید حتما در این زمینه اطلاع رسانی صورت گیرد تا شاهد کاهش مضرات و عوارض آن باشیم.

برچسب‌ها: