به گزارش خبرآنلاین از زنجان ، مجید گلشنی اظهار کرد: با انجام اقداماتی همچون احیای معادن غیر فعال با برگزاری مزایده معادن، اخذ تعهد از بهره برداران معادن، برگزاری جلسات بررسی مشکلات فعالان معادن و اتخاذ تصمیمات لازم جهت رفع آنها، شاهد فعال سازی ۹۴ معدن در سطح استان بودیم.
وی با اشاره به برگزاری چند برابری مزایدهها طی این مدت، عنوان کرد: صرفا طی ۲ سال اخیر نزدیک به ۸ مرحله مزایده برگزار گردیده که منجر به کاهش معادن سلب صلاحیت شده از ۸۵ معدن به ۴۰ معدن شده است.
گلشنی یادآور شد: بیش از ۴۰ فقره فرم ماده ۲۰ جهت سلب صلاحیت معادن غیر فعال تهیه شده است که از این تعداد حدود ۳۰ فقره جهت سلب صلاحیت معدن به شورای عالی معادن ارسال شده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان از صدور ۲۱ فقره پروانه بهره برداری معدنی با سرمایه گذاری ۶۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی ۱۰۵ نفر خبر داد و تصریح کرد: در راستای جذب سرمایهگذاران بزرگ معدنی و صنایع معدنی به استان، واحدهای بزرگی همچون واحد ثمین به عنوان بزرگترین تولید کننده شمش منیزیم خاورمیانه، پارت گوال، فولاد خوزستان اقدامات خود را جهت سرمایهگذاری در استان آغاز کردهاند و واحد فرآوری ماده معدنی بور برای اولین بار در استان از طریق صدور ۳ جواز تاسیس اسید بوریک از سال ۱۴۰۱ تا کنون با ظرفیت مجموع ۵۶۲۰۰ تن اسید بوریک در حال انجام عملیات اجرایی است.
46