شناسهٔ خبر: 70001698 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نماینده مجلس: ظرفیت گلستان باید به مدیران ملی معرفی شود

گنبدکاووس- ایرنا- نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی گفت: معرفی ناصحیح ظرفیت‌ها و مشکلات گلستان به مدیران ملی از دلایل اصلی کم برخورداری و عقب ماندگی های زیرساختی این استان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالحکیم آق ارکاکلی عصر جمعه در جلسه جمع بندی رهآورد سفر اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی به گنبدکاووس افزود: مجمع نمایندگان گلستان در مجلس در کنار استاندار و مدیران کل استان هستند تا با تلاش دسته جمعی عقب‌ ماندگی های زیرساختی را جبران کنیم.

وی از استاندار گلستان خواست در توزیع عادلانه امکانات و اعتبارات و بکار گیری نیروی انسانی شایسته در همه شهرستان ها استان تلاش کند.

نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی، ابلاغ چارت سازمانی فرمانداری ویژه، راه اندازی دفتر ویژه مدیریت بحران شرق گلستان، لایروبی کاتال ها و رودخانه ها، ایجاد پاسگاه انتظامی در دهستان سلطانعلی، بهسازی ۳۵ کیلومتر جاده گنبد به کلاله، اختصاص حق مالکانه استخراج معادن صدف و ید، مقابله جدی با چالش ریزگردها، راه اندازی سرکنسولگری ترکمنستان، احیای تجارت چمدانی، اهتمام به گنبد قابوس و رفع ترک خوردگی آن، واگذاری مدیریت مجموعه سوارکاری و اخذ سند مالکیت، باشگاه داری والیبال توسط بخش خصوصی و صدور مجوز جهت ساخت هتل را از مهمترین انتظارات مردم این شهرستان‌ برشمرد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور هم در این نشست، سیل، فرونشست، آتش سوزی و ریزگرد را چهار چالش اصلی گلستان دانست و تصریح کرد: این استان جز استان های ردیف اول در بحران کشور است.

ساجدی‌نیا افزود: تلاش داریم عقل ماندگی های گلستان را در حوزه مدیریت بحران چه به جهت اعتباری و چه تجهیزاتی در سال آینده برطرف کنیم.

وی اضافه کرد: سهم اعتباری دستگاه های مرتبط با مدیریت بحران در گلستان و گنبدکاووس افزایش و به صورت کامل تخصیص خواهد یافت.

ساجدی نیا ادامه داد: توجه به مباحث پیشگیری ضروری است زیرا اعتقاد داریم هر چقدر در این بخش هزینه شود از هزینه کرد دهها برابر آن برای جبران خسارات بلایای طبیعی جلوگیری می شود.

وی همچنین گفت: از مجموع ۵۴ بلای طبیعی در جهان ۴۵ بلای آن در کشور داریم که باید برای مقابله با آن برنامه‌ریزی شود.

شهرستان گنبدکاووس افزون بر ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که در سه نقطه شهری و ۱۷۰ روستا و در گستره پنج هزار و ۷۲ کیلومتر سکونت دارند.