به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سید جواد حسینی در پاسخ به این سوال که میزان سهم اشتغال دستگاهها به معلولین چقدر رعایت می شود، اظهار داشت: ما یک قانون جامع حمایت از حقوق معلولان داریم که ۶ سال از تصویب آن میگذرد و یکی از مواد این قانون اشاره بر این نکته دارد که در واقع ۳ درصد از مجموعه استخدامی های دستگاه دولتی یا هر دستگاهی که از بودجه عمومی کشور استفاده میکند باید افراد دارای معلولیت را به کار بگیرد.
بیشتر بخوانید:
مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی ۴۰ درصد افزایش مییابد
وی افزود: ما در سازمان بهزیستی مدعی هستیم که مدعی العموم قانون جامع حمایت از معلولین باید باشیم به همین خاطر کار بسیار ارزشمندی انجام شده و در طول ۱۰ سال گذشته بررسی شده که کدام یک از دستگاهها از مجموعه استخدامی هایشان این ۳ درصد شامل میشده است که به هر دلیلی منجر به اشتغال معلولان و یا به کارگیری آنها نشده است. همه اینها را حساب کرده که ۵ هزار فرصت شغلی شدهاند و خوشبختانه سال گذشته این ۵ هزار فرصت شغلی با آزمون اختصاصی برگزار شد و معلولان شرکت کردهاند و ۱۲ هزار نفر از این عزیزان واجد نمرات اولیه شده اند که اکنون در حال مصاحبه و گزینش هستند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور عنوان کرد: یک نکته در مورد تکمیل ظرفیت این است که وقتی آن ظرفیتی که برای هر دستگاهی در نظر گرفته شده و عده ای که قرار است بیایند، حضور پیدا نکنند و آن ظرفیت خالی را خود دستگاه اعلام کند، ما براساس نمراتی که بقیه معلولان از مصاحبه و آزمون گرفتهاند اولویت بندی و جایگزین میشوند.
وی با اشاره به لزوم پیگیری استخدام معلولان تصریح کرد: بسیاری از دستگاهها در اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان نقش دارند و باید نقش خود را به خوبی ایفا کنند.
انتهای پیام/