صاحبخبر - گروه سیاسی- رحمان زین الدین: این روزها صحبت درباره وفاق ملی دوباره بر سرزبانها افتاده و برخی از اصلاح طلبها و اصولگرایان وفاق ملی را روشی واقعی نمی دانند که دولت بخواهد براساس آن سیاستهای خود را برنامه ریزی کند.
به گزارش مردم سالاری آنلاین ،این سخنان از زمانی بیشتر شد که دکتر مسعود پزشکیان در سفر به استان سیستان و بلوچستان با تمامی سران اقوام و مذاهب بخصوص مولوی عبدالحمید دیدار کرد و نشست خصوصی با سران اهل سنت این خطه داشت.
پزشکیان در این دیدار انتخاب استانداران بلوچ، کرد و عرب را از سیاستهای دولت دانست که با همراهی و کمک رهبر معظم انقلاب صورت گرفته و برای اولین بار این اقدام انجام شده است.
دیدار با مولوی عبدالحمید جلوه ای از وفاق ملی
اینکه رهبر معظم انقلاب چند سال قبل در پاسخ به نامه مولوی عبدالحمید با استفاده از تمامی اقوام و مذاهب در جایگاههای مدیریتی کشور موافقت کرده بود، ولی این موافقت چندسالی بود که با فراموشی سپرده شده و اما در دولت چهاردهم اجرایی شد.
اصل دیدار پزشکیان از سیستان و بلوچستان در اولین سفر استانی دولت چهاردهم نکته حائز اهمیتی است که نشان از ادامه راهی دارد که دولت در طی 100 روز گذشته داشته یعنی می توان به دیدار با احزاب اصولگرا از جمله پایداری و موتلفه اسلامی در پاستور با پزشکیان اشاره کرد که از سیاستهای «با دوستان مروت با دشمنان مدارا» رئیس جمهوری است.
این موضوع آنقدر به مذاق اهل سنت خوش آمد که مولوی عبدالحمید در سخنانی گفت که از این به بعد چهره جدیدی از سیستان را خواهید دید.
حرکت تندروها جلوتر از رهبر انقلاب
اما گروه پایداری که تقریبا اکثریت صندلیهای مجلس را تصاحب کردهاند، از روز اول شمشیرهای آغشته به زهر خود را برای دولت بخصوص معاون راهبردی ریاست جمهوری یعنی محمدجواد ظریف از رو بستهاند.
این افراد آنقدر علیه دولت به تندی حرف میزنند و رفتار میکنند که به خود جرات داده اند بگویند که باید پزشکیان را به دلیل استفاده از ظریف در کابینه دادگاهی و سپس زندانی کرد و حتی چند روز قبل نیز حمید رسایی که خود در چند انتخابات که با حضور مردم برگزار شد، نتوانست راهی بهارستان شود، به خود جرات داده که بگوید پزشکیان نمیتواند در دوره بعد نامزد انتخابات ریاست جمهوری شود، چون براساس قانون مشاغل حساس وقتی از فردی که شرایط حضور در پست دولتی را ندارد استفاده شود، فرد حکم دهنده باید از خدمات اجتماعی از جمله کاندیداتوری برای ریاست جمهوری منع شود.
اما همین افراد که خود را ذوب در ولایت میدانند و ادعا میکنند که سخنان ولی فقیه را نصب العین کارها و رفتارهای روزمره خود با جان و دل قرار میدهند، وقتی مشخص شد که رهبر انقلاب موافق تغییر قانون درباره افرادی است که بصورت غیرقهری اقامت کشورهای دیگر را دارند و شامل افراد بسیار زیادی نیز میشود، سروصدا میکنند که اصلا چیزی به اسم تابعیت قهری و غیر قهری وجود ندارد بلکه فردی یا تابعیت کشورهای دیگر را دارد یا ندارد!
این افراد همیشه و همواره جلوتر از رهبر انقلاب حرکت کردهاند و سعی داشته اند که برای نظام تعیین تکلیف کنند و دستگاههای مختلف بخصوص امنیتی را در اختیار خود قرار دهند تا در روز مبادا به عنوان سلاحی برضد مخالفانشان استفاده شود.
همین افراد حتی به هم کیشان خود نیز رحم نمیکنند و همان کسانی هستند که ماجرای سفر خانواده قالیباف به ترکیه یا درخواست اقامت فرزند وی از یکی از کشورهای غربی را رسانه ای کردند.
البته انگار این افراد تندرو چون هیچ موضوع قابل اتکایی برای حمله به شخص پزشکیان را در اختیار ندارد، تلاش میکنند که اطرافیان وی را مورد حمله قرار دهند تا بتوانند غیرمستقیم به دولتی که از همان روز اول با ترور اسماعیل هنیه دچار بحرانی عمیق شد، زخمی وارد کنند تا بعدا بگویند دولت نتوانست کار خود را به خوبی انجام دهد و لیاقت کشورداری ندارد.
شادی قلبی تندروها از پیروزی ترامپ
همین افراد درست است که میگویند ما با ترامپ پدر کشتگی داریم که دلیل انها نیز کاملا صحیح است زیرا این مرد دیوانه سردار رشید اسلام، سرلشکر سلیمانی را به شهادت رساند، اما از ته دل نیز خوشحالند که میتوانند همان مسیری را که در زمان دولت روحانی علیه فعالیتهای آن دولت انجام داده اند، دوباره پیش بگیرند و زخمهای دیگری به دولت غیرهمسو با خودشان وارد کنند، درحالیکه هرگز منافع ملی و ملت ایران برایشان اهمیت ندارد.
این افراد همانهایی هستند که از تحریمهای گسترده ترامپ برضد ایران برای انتقادات گسترده علیه دولت روحانی در جهت منافع سیاسی خود استفاده کردند و وقتی دولتی دموکرات که خواستار احیای دوباره برجام بود، آنقدر بهانههای بیش از برجام آوردند که کشورهای اروپایی و آمریکا عطای احیای آنرا به لقایش بخشید و مذاکرات را متوقف کرد. این افراد همانهایی هستند که به گفته مصطفی پورمحمدی در جریان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری، میتوان اف ای تی اف را احیا کرد اما دولت روحانی نباید این کار را انجام دهد زیرا به صلاح نیست و همین افراد امروز نیز بر این اعتقادند که احیای اف ای تی اف در مسیر حل مشکلات کشور در دولتی انجام میشود که ما با ان مخالفیم و این کار به هیچ عنوان نباید انجام شود زیرا باید اصلاح طلبان در چشم مردم همواره بد باشند. به هرحال این گروه همچنان درحال تندروی در مجلس هستند درحالیکه میدانند اداره کشور در شرایط کنونی کاری بسیار سخت است و خودشان که سه سال مدیریت اجرایی را برعهده داشتند در محافل خصوصی همواره اذعان میکردند که اداره کشور کار بسیار پیچیده ای است که حتی اگر بایدن و دموکراتها در آمریکا در کاخ سفید باشند و پیچ فروش نفت را شل کنند.سخنان همین افراد باعث شد که محمدرضا عارف روز گذشته موضع تندی نسبت به اظهارات این افراد داشته باشد و از رحفهای نسنجیده این افراد به تندی انتقاد کند و بگوید که اگر این سخنان ادامه یابد قطعا خواهیم گفت که چه چیزی را تحویل گرفته ایم و این در حالیست که تاکنون مقامات دولتی از پاسخ به این سوال که چرا دولت نمیگوید از دولت سیزدهم چه چیزی را به ارث برده است، طفره میروند و آنرا برخلاف شعار وفاق ملی میدانند.
وی با تشکر از صبوری مسئولان دولتی و وزرا که در این مدت، آگاهانه سکوت کردهاند تصریح کرد: «در این چند ماه که از آغاز دولت میگذرد، حتی اگر حمله غیرمنصفانهای هم به دولت صورت گرفت، پاسخ ندادیم، قصد ما این است که این مسیر را همچنان دنبال کنیم و این سکوت آگاهانه دولت و وزرای عزیز، بسیار پسندیده است، اما اگر این بی انصافیها ادامه پیدا کند، در گام اول تذکر میدهیم اما اگر باز هم ادامه یافت، آنوقت مجبور میشویم که برای مردم بازگو کنیم که شرایط وزارتخانههایی که تحویل گرفتیم چگونه بوده است، ما نمیخواهیم کاری کنیم که مردم نگران شوند.
مردم در بطن کشور، خود میدانند که چه اتفاقاتی زیر پوست جامعه در اثر ناترازیها که حاصل فشارهای سنگین به مردم است، رخ داده به شکلی که دور اول انتخابات ریاست جمهوری کمترین میزان مشارکت در تاریج جمهوری اسلامی به دلیل نارضایتیهای عمیق اجتماعی که حاصل عقب ماندگیهای گسترده اقتصادی است، اتفاق افتاد.
این موارد را به ضربههای پی درپی تندروها در مجلس و نفوذ این افراد در بدنه دولت طی سه سال گذشته را اضافه کنید و فکر کنید که اگر دولت نتواند از پس حل مشکلات برآید چه اتفاقی برای نظام کشور رخ خواهد داد. همین دلیلی است که رهبر معظم انقلاب میفرمایند باید همه از بن دندان باور داشته باشند که موفقیت دولت، موفقیت تمامی نظام است و خودشان برای همراهی با دولت پیشگام میشوند و با حضور برخی وزرا در دولت، استانداران بومی و همچنین اصلاح برخی از قوانین که به صلاح کشور نیست، موافقت میکنند.
البته چهره این افراد بعد از رسانه ای شدن موافقت رهبر انقلاب با تغییر قانون مشاغل حساس در مجلس واقعا دیدنی بود، بخصوص اینکه از سوی یکی از اعضای دفتر رهبر انقلاب نیز این مطلب مجید انصاری تایید شد و ناگهان حملات تندروها به سمت مهدی فضائلی متوجه گشت تا وی را «هیچکاره» توصیف کنند.
درهر حال به نظر میرسد که تندروها اگر موضوع ظریف نیز حل شود و بهانه از دستشان خارج شود، قطعا شبی با آرامش سربربالین نخواهند گذاشت زیرا دوست ندارند مردم در آرامش باشند و پیشرفت کشور از دید این افراد یعنی عقب افتادن ظهور امام عصر(عج). پس باید همیشه مردم ناراضی باشند تا حضرت ولی عصر(عج) هرچه زودتر ظهور کند و این نقشه راه و مسیری است که این افراد برای 4 سال آینده برنامهریزی کردهاند.∎