تهدیدی برای سلامتی
تابههای نچسب شاید شستوشوی آسونی داشته باشند، اما پشت ظاهر جذابشون، تهدیداتی برای سلامت و محیط زیست پنهانه. اگه اماده تغییر توی آشپخونه هستین، دلایلی که براتون آوردیم رو بخونین تا توی انتخاب ظروف آشپزخانهتون تجدیدنظر کنین۱. انتشار بخارات سمی در دمای بالا
پوشش PTFEبخارات اسید پرفلوئورواکتانوئیک
تب بخار پلیمری
۲. خطر خراشیدگی و ورود ذرات به غذا
روکشهای ظریفنیاز به قاشقهای چوبی یا سیلیکونی
۳. طول عمر کوتاهتر نسبت به ظروف سنتی
تخریب تدریجی پوشش نچسبنیاز به تعویض مکرر
۴. تولید با منابع تجدیدناپذیر
آسیب به محیط زیستافزایش انتشار گازهای گلخانهای
۵. نامناسب برای پختوپز با حرارت بالا
آسیب به پوشش در دماهای زیادمحدودیت در روشهای پخت
۶. خطرات احتمالی برای سلامتی
باقیمانده مواد شیمیایی مضرنگرانی از اثرات طولانیمدت PFOA
انتخابهای جایگزین:
ظروف استیل ضدزنگتابههای چدنی
ظروف سرامیکی