به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا(س) در همایش کتاب سال بانوان، با اشاره اهمیت پژوهش و تحقیق در اسلام و مبانی اسلامی اظهار داشت: در اسلام و سیره معصومان علیهم السلام به تحقیق و پژوهش اهمیت و توصیه ویژه ای شده است که در برخی از روایات ائمه معصومین علیهم السلام هیچ کرداری مانند پژوهش و تحقیق عنوان نشده است.
مدیر جامعه الزهرا(س) بیان داشت: کتاب سال بانوان بر آن است که دروازه ای برای گسترش دانش و معرفت در عرصه زنان و خانواده با رویکرد اسلامی و حرکت به سوی کمال فراهم کرده و رشد بانوان اهل قلم در عرصه های مختلفی علمی را فراهم کند.
وی افزود: این همایش قصد دارد مأمن علمی و مطابق با استانداردهای مطلوب ملی و بین المللی باشد تا زمینه ای برای تقویت پژوهش و نشر یافته های علمی بانوان در رشته های مختلف و پژوهشگران زن و خانواده ایجاد کند.
برقعی اظهار داشت: چهارمین دوره کتاب سال بانوان نسبت به دوره های قبل از لحاظ کیفی و کمی دارای رشد علمی و توسعه بالاتری بوده است که ارزیابان و اساتید این مجموعه اعتراف داشتند که آثار علمی دریافت شده در این دوره از رشد علمی چشمگیری برخوردار بوده است و تعداد آثار ارسالی به این جشنواره تقریبا 3 برابر بوده است.
وی با اشاره به تاثیر انقلاب اسلامی برای حضور زنان در عرصه های علمی و آموزشی و اجتماعی اظهار داشت: هرچند انقلاب اسلامی در عرصه های علمی، آموزشی و اجتماعی موفق بوده است؛ اما در عرصه علمی – پژوهشی برای تبلیغ نگرش اسلام به خانواده و سبک زندگی ایرانی – اسلامی و تبیین آزادی توأم با آزادگی هنوز جای کار بسیاری وجود دارد.
برقعی افزود: دغدغه پژوهشگاه جامعه الزهرا(س) در راستای تمرکز بنیادهای فکر اسلامی، ارزشمند است اما همچنان ما به دنبال دستاوردها و ثمره علمی و عملیِ این مهم در مقوله زن و خانواده و سایر عرصه ها هستیم و باید هم افزایی ها و تلاش ها با سرعت و جدیت بیشتری مد نظر باشد.
مدیر جامعه الزهرا(س) با اشاره به نقش کتاب و تحقیق و پژوهش در تحقق تمدن نوین اسلامی ابراز کرد: تمدن اسلامی در مسیر شکل گیری خود با تهاجمات و مشکلات بسیاری مواجه است که یکی از این عرصه ها، موضوعِ هویت، نقش و کنشگری زنان در زندگی فردی و اجتماعی و نیز آموزه ها و موازین مرتبط با آزادی و آزادگی او است که لازمه حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی، ارائه پاسخ های روشن و قابل ارائه در سطح جهانی در این زمینه ها می باشد.
وی افزود: کتاب سال بانوان زمینه ای بسیار مناسب برای دیده شدن آثار بانوان اهل قلم و تجلیل کرن از آثار اهالی قلم است و این همایش پنجره ای برای نگرش انقلاب اسلامی به زن، زندگی انسانی و اسلامی و آزادی همراه با آزادگی است.
به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا(س) در همایش کتاب سال بانوان، با اشاره اهمیت پژوهش و تحقیق در اسلام و مبانی اسلامی اظهار داشت: در اسلام و سیره معصومان علیهم السلام به تحقیق و پژوهش اهمیت و توصیه ویژه ای شده است که در برخی از روایات ائمه معصومین علیهم السلام هیچ کرداری مانند پژوهش و تحقیق عنوان نشده است.
به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا(س) در همایش کتاب سال بانوان، با اشاره اهمیت پژوهش و تحقیق در اسلام و مبانی اسلامی اظهار داشت: در اسلام و سیره معصومان علیهم السلام به تحقیق و پژوهش اهمیت و توصیه ویژه ای شده است که در برخی از روایات ائمه معصومین علیهم السلام هیچ کرداری مانند پژوهش و تحقیق عنوان نشده است. سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسامدیر جامعه الزهرا(س) بیان داشت: کتاب سال بانوان بر آن است که دروازه ای برای گسترش دانش و معرفت در عرصه زنان و خانواده با رویکرد اسلامی و حرکت به سوی کمال فراهم کرده و رشد بانوان اهل قلم در عرصه های مختلفی علمی را فراهم کند.
مدیر جامعه الزهرا(س) بیان داشت: کتاب سال بانوان بر آن است که دروازه ای برای گسترش دانش و معرفت در عرصه زنان و خانواده با رویکرد اسلامی و حرکت به سوی کمال فراهم کرده و رشد بانوان اهل قلم در عرصه های مختلفی علمی را فراهم کند.وی افزود: این همایش قصد دارد مأمن علمی و مطابق با استانداردهای مطلوب ملی و بین المللی باشد تا زمینه ای برای تقویت پژوهش و نشر یافته های علمی بانوان در رشته های مختلف و پژوهشگران زن و خانواده ایجاد کند.
وی افزود: این همایش قصد دارد مأمن علمی و مطابق با استانداردهای مطلوب ملی و بین المللی باشد تا زمینه ای برای تقویت پژوهش و نشر یافته های علمی بانوان در رشته های مختلف و پژوهشگران زن و خانواده ایجاد کند.برقعی اظهار داشت: چهارمین دوره کتاب سال بانوان نسبت به دوره های قبل از لحاظ کیفی و کمی دارای رشد علمی و توسعه بالاتری بوده است که ارزیابان و اساتید این مجموعه اعتراف داشتند که آثار علمی دریافت شده در این دوره از رشد علمی چشمگیری برخوردار بوده است و تعداد آثار ارسالی به این جشنواره تقریبا 3 برابر بوده است.
برقعی اظهار داشت: چهارمین دوره کتاب سال بانوان نسبت به دوره های قبل از لحاظ کیفی و کمی دارای رشد علمی و توسعه بالاتری بوده است که ارزیابان و اساتید این مجموعه اعتراف داشتند که آثار علمی دریافت شده در این دوره از رشد علمی چشمگیری برخوردار بوده است و تعداد آثار ارسالی به این جشنواره تقریبا 3 برابر بوده است.وی با اشاره به تاثیر انقلاب اسلامی برای حضور زنان در عرصه های علمی و آموزشی و اجتماعی اظهار داشت: هرچند انقلاب اسلامی در عرصه های علمی، آموزشی و اجتماعی موفق بوده است؛ اما در عرصه علمی – پژوهشی برای تبلیغ نگرش اسلام به خانواده و سبک زندگی ایرانی – اسلامی و تبیین آزادی توأم با آزادگی هنوز جای کار بسیاری وجود دارد.
وی با اشاره به تاثیر انقلاب اسلامی برای حضور زنان در عرصه های علمی و آموزشی و اجتماعی اظهار داشت: هرچند انقلاب اسلامی در عرصه های علمی، آموزشی و اجتماعی موفق بوده است؛ اما در عرصه علمی – پژوهشی برای تبلیغ نگرش اسلام به خانواده و سبک زندگی ایرانی – اسلامی و تبیین آزادی توأم با آزادگی هنوز جای کار بسیاری وجود دارد.برقعی افزود: دغدغه پژوهشگاه جامعه الزهرا(س) در راستای تمرکز بنیادهای فکر اسلامی، ارزشمند است اما همچنان ما به دنبال دستاوردها و ثمره علمی و عملیِ این مهم در مقوله زن و خانواده و سایر عرصه ها هستیم و باید هم افزایی ها و تلاش ها با سرعت و جدیت بیشتری مد نظر باشد.
برقعی افزود: دغدغه پژوهشگاه جامعه الزهرا(س) در راستای تمرکز بنیادهای فکر اسلامی، ارزشمند است اما همچنان ما به دنبال دستاوردها و ثمره علمی و عملیِ این مهم در مقوله زن و خانواده و سایر عرصه ها هستیم و باید هم افزایی ها و تلاش ها با سرعت و جدیت بیشتری مد نظر باشد.مدیر جامعه الزهرا(س) با اشاره به نقش کتاب و تحقیق و پژوهش در تحقق تمدن نوین اسلامی ابراز کرد: تمدن اسلامی در مسیر شکل گیری خود با تهاجمات و مشکلات بسیاری مواجه است که یکی از این عرصه ها، موضوعِ هویت، نقش و کنشگری زنان در زندگی فردی و اجتماعی و نیز آموزه ها و موازین مرتبط با آزادی و آزادگی او است که لازمه حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی، ارائه پاسخ های روشن و قابل ارائه در سطح جهانی در این زمینه ها می باشد.
مدیر جامعه الزهرا(س) با اشاره به نقش کتاب و تحقیق و پژوهش در تحقق تمدن نوین اسلامی ابراز کرد: تمدن اسلامی در مسیر شکل گیری خود با تهاجمات و مشکلات بسیاری مواجه است که یکی از این عرصه ها، موضوعِ هویت، نقش و کنشگری زنان در زندگی فردی و اجتماعی و نیز آموزه ها و موازین مرتبط با آزادی و آزادگی او است که لازمه حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی، ارائه پاسخ های روشن و قابل ارائه در سطح جهانی در این زمینه ها می باشد.وی افزود: کتاب سال بانوان زمینه ای بسیار مناسب برای دیده شدن آثار بانوان اهل قلم و تجلیل کرن از آثار اهالی قلم است و این همایش پنجره ای برای نگرش انقلاب اسلامی به زن، زندگی انسانی و اسلامی و آزادی همراه با آزادگی است.
وی افزود: کتاب سال بانوان زمینه ای بسیار مناسب برای دیده شدن آثار بانوان اهل قلم و تجلیل کرن از آثار اهالی قلم است و این همایش پنجره ای برای نگرش انقلاب اسلامی به زن، زندگی انسانی و اسلامی و آزادی همراه با آزادگی است. ∎