شناسهٔ خبر: 69950629 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

انقلاب اسلامی زمینه را برای حضور بانوان در عرصه‌های متعدد فر... -

اقتصاد ایران: قم- مدیر جامعه الزهرا(س) گفت: انقلاب اسلامی همواره زمینه را برای مجاهدت و حضور بانوان در عرصه‌های مختلف فرهنگی، علمی، آموزشی و اجتماعی فراهم کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، سیده زهرا برقعی پیش از ظهر سه شنبه در آئین اختتامیه چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان که در جامعه الزهرا برگزار شد، اظهار کرد: قرائت و تعلیم همواره مورد تاکید قرآن کریم و اهل بیت علیهم السلام است و این اوامر بر شوق و ذوق تحقیق و پژوهش می‌افزاید.

مدیر جامعه الزهرا (س) بیان کرد: همایش کتاب سال بانوان امسال نیز طبق سنوات ضمن گسترش و توسعه زمینه تحقیق و پژوهش بانوان در عرصه‌های خانواده و جایگاه زن با رویکرد اسلامی برگزار شد.

وی ابراز کرد: چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان نسبت به سالیان گذشته به لحاظ کمی و کیفی بسیار ارتقا پیدا کرده است و آثار آن از ۲۰۰ اثر به نزدیک ۸۰۰ اثر رسیده که امر گویای این مطالب است.

برقعی تصریح کرد: انقلاب اسلامی همواره زمینه را برای مجاهدت و حضور بانوان در عرصه‌های مختلف فرهنگی، علمی، آموزشی و اجتماعی فراهم کرده است و همواره سعی داشته تا به مقام جایگاه والا و مقدسی ببخشد.

مدیر جامعه الزهرا (س) عنوان کرد: مسائلی نظیر حکمرانی بانوان و به تعبیری الگوی سوم زن مسلمان بر اساس منظومه‌های فکری اسلام ناب باید بیشتر مورد توجه مباحث پژوهشی قرار گیرد.

وی اذعان کرد: حرکت به سوی تمدن نوین اسلامی نیازمند پژوهش‌های کارآمد و تخصصی است که این راه طبیعتاً با موانع و تهاجماتی از جهاتی رو به رو است که امروز هویت و نقش زن در زندگی فردی اجتماعی از جمله این موانع است.

برقعی گفت: حوزه علمیه خواهران و جامعه الزهرا همواره در طول انقلاب اسلامی توانسته است تا گام‌های بلندی در عرصه‌های علم، پژوهش، کنشگری و حمایت از زن و خانواده بردارد که در این مسیر نیز موفق بوده و جای کار فراوانی دارد.

مدیر جامعه الزهرا (س) یادآور شد: امروز سرمایه گذاری در امر تحقیقات و پژوهش و به ویژه بانوان و سرمایه گذاری در عرصه تحقیقات مربوط به علوم انسانی به صورت بنیادین و کاربردی برای بنیادهای فکر اسلامی دارای اهمیت است.

برقعی خاطرنشان کرد: اعتبار بخشی و حمایت از معاونت و بخش‌های تحقیقی و پژوهشی در حوزه‌های علمیه بسیار ضرورت دارد تا به سوی تمدن نوین اسلامی که یکی از پایه‌های آن پژوهش و علم است، گام برداریم.

برچسب‌ها: