به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، کیانوش بهرهی گفت: با توجه به ماهیت و نقش آموزشهای عالی علمی کاربردی در تحقق سیاستهای کلان نظام مقدس جمهوری اسلامی در توسعه منابع انسانی در بازار کار و آموزش مبتنی بر نیازهای شغلی و تحقق اشتغال پایدار و در راستای ساماندهی و جذب مدرسان مجرب دانشگاه و رفع نیاز مراکزآموزش علمی کاربردی استان جهت کیفیسازی آموزشهای مهارتی و استفاده از ظرفیت نیروهای متخصص مجرب استان، این تعداد مدرس جدید برای مراکز آموزش علمی کاربردی استان جذب شد.
وی افزود: در فراخوان جذب مدرس مهرماه ۱۴۰۳ از مجموع ۷۳۹ متقاضی، ۳۲۵ نفر واجد شرایط مصاحبه شدند که در نهایت ۱۵۰ نفر مدرس در چهار گروه صنعت، مدیریت و خدمات اجتماعی، کشاورزی و فرهنگ و هنر پذیرفته شدند.
بهرهی ادامه داد: ۴۵ کمیته تخصصی با حضور اعضای هیات علمی دانشگاههای استان و مدرسان مجرب، کار بررسی توانمندی علمی متقاضیان را به صورت مصاحبه حضوری برعهده داشتند و نتایج نهایی مصاحبه مدرسان، پس از بررسی و تایید از سوی هیأت اجرایی جذب سازمان مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام میشود.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان با اشاره به رشد چشمگیر جذب دانشجو در این دانشگاه اضافه کرد: در پذیرش دورههای کاردانی و کارشناسی مهرماه سال جاری تعداد سه هزار و ۳۰۵ نفر دانشجوی جدید جذب شده اند که نسبت به مدت مشابه سال قبل با جذب ۲ هزار و ۷۳۲ در مهر ۱۴۰۲، حدود ۲۱ درصد افزایش داشته است.
وی میگوید: در پذیرش یادشده، ۱۴ مرکز آموزش علمیکاربردی در چهار گروه آموزشی صنعت، فرهنگ وهنر و خدمات اجتماعی و کشاورزی و در ۷۱ کد رشته محل درمقطع کاردانی ناپیوسته و ۶۹ کد رشته محل کارشناسی که تعدادی از آنها دارای تضمین اشتغال هستند، پذیرش دانشجو داشته اند.
به گفته بهرهی؛ با جذب این دانشجویان، تعداد دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان به حدود ۱۰هزار نفر افزایش یافت.
در حال حاضر، دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان دارای ۱۸ مرکز آموزش علمی کاربردی شامل ۱۲ مرکز در اهواز و ۶ مرکز در دزفول، اندیمشک، شوشتر، هفتکل، ایذه و بندر ماهشهر با ۱۰ هزار و ۵۰۰ دانشجو و یک هزار و ۷۰۰ مدرس است.