شناسهٔ خبر: 69944218 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

سواد خانواده | پورنوگرافی؛ مُسکّن یا مُحرّک خشونت جنسی؟

حوزه/ تحقیقات نشان داده است که بسیاری از کسانی که تجاوز به عنف کرده اند، هرزه نگاری داشته اند و مبتلا به هرزه نگاری بوده اند. ما معضلات را باید از راه خود حل کنیم؛ صنعت پورنوگرافی دقیقا مبتنی بر نظریه فروید است و فروید فقط به بعد حیوانی اشاره کرده است نه بعد عقلانیت انسانی.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام عباسی آغوی به سوال خبرنگار حوزه‌نیوز با موضوع «واقعیت های پورنوگرافی و مبتلایان به هرزه نگاری» پاسخ داد که تقدیم شما فرهیختگان می شود.

پرسش:

آیا مشاهده محتوای پورنوگرافی می‌تواند از خشونت و تجاوز جنسی در جامعه جلوگیری کند؟

پاسخ:

بسیاری از کسانی که تجاوز به عنف کرده اند، هرزه نگاری داشته اند.

اتفاقا تحقیقات نشان داده است که بسیاری از کسانی که تجاوز به عنف کرده اند، هرزه نگاری داشته اند و مبتلا به هرزه نگاری بوده اند؛ پس این مسائل باعث می شود که اتفاقا این غریزه شعله ور شود و اگر صنعت پورنوگرافی و این تصاویر را نداشتیم، بسیاری از خیال پردازی ها و جرم و جنایت های جنسی و بسیاری از خودارضایی ها و تأخیرهای در ازدواج اصلا اتفاق نمی افتاد.

بنده یک مثال از غریزه گرسنگی بزنم.

همه ما نیاز به غذا داریم؛ اما غذا جزو نیازهای اولیه است که اگر نخوریم، می میریم؛ ولی اگر غریزه جنسی را تغذیه نکنیم، کسی نمی میرد؛ یعنی درست است که غریزه شهوانی، قوی است؛ ولی فرد اگر آن را تغذیه نکند، مشکل خاص آنچنانی به وجود نمی آورد و او را نمی کُشد.

در مسئله گرسنگی بگوییم ما عکس غذا به فرد نشان دهیم تا فرد به این عکس اکتفا کرده و دست به دزدی نزند؛ این یک منطق اشتباه است؛ غریزه جنسی یک غریزه ای است که هرچه شعله ورتر شود، بدتر می شود.

* اشتباهی بزرگ به نام نظریه فروید

ما بیاییم امر سالم آن را بگوییم؛ امروز جوان ما نیاز دارد و طبیعی هم هست و باید زمینه ازدواج او را فراهم کنیم؛ معضل مسئله ازدواج موقت را حل کنیم؛ مسئله زنان مطلقه مجرد را حل کنیم و تدبیری بیندیشیم.

ما معضلات را باید از راه خود حل کنیم؛ صنعت پورنوگرافی دقیقا مبتنی بر نظریه فروید است؛ فروید فردی است که نظریه اش این است که ما انسان ها دو غریزه مرگ و حیات داریم.

غریزه حیات ما همان غریزه جنسی است و غریزه مرگ ما غریزه پرخاشگری است و باید هر دو را اقناع کنیم؛ ولو اینکه غریزه جنسی را از روابط آزاد اقناع کنیم و برای اقناع غریزه پرخاشگری دست به قتل و غارت بزند.

بعد می گویند ما می آییم مردم را از طریق سینما سرگرم کرده تا تجاوز به عنف نداشته باشند و یا دست به قتل و غارت نزنند.

فروید فقط به بُعد حیوانی اشاره کرده است نه بعد عقلانیت انسانی

اگر هالیوود را نگاه کنید، خشونت و شهوت در آن بیداد می کند؛ در حالی که اصل نظریه فروید نظریه غلطی است؛ چه کسی گفته انسان از دو غریزه خشونت و شهوت تشکیل شده است؟

شما فقط بُعد حیوانی انسان را دیده اید؛ پس بُعد انسانی کجا رفته است؟ پس عقلانیت انسان کجاست؟ ما باید عقلانیت را تقویت کنیم؛ هرچه اعتقادات جوانان بیشتر شود، کنترل شهوت بهتر خواهد شد.

امروز تجاوز به عنف در آمریکا دقیقه ای و ثانیه ای است؛ یعنی حالا که آنان پورنوگرافی را آزاد کردند، این تجاوزها کم شده یا بیشتر شده؟ که یقینا بیشتر شده است.

برای مطالعه متن کامل مصاحبه خبرگزاری حوزه باحجت الاسلام عباسی آغوی، کارشناس روانشناسی حوزوی اینجا را کلیک نمایید.