شناسهٔ خبر: 69940196 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش شیرینی‌پزی / طرز تهیه مسقطی انار ویژه شب یلدا

خیلی راحت می‌توانید در خانه دسرهای اناری با طعم متفاوت تهیه کنید. مسقطی‌اناری یکی از این دسرهای خوشمزه مناسب فصل است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ مسقطی انار طعمی ترش و شیرین دارد و یک دسر خوش‌طعم و خوشرنگ برای این فصل محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه فرنی کدو حلوایی

نام: مسقطی انار

آماده‌سازی: ۳ ساعت

تعداد: ۱۰ نفر

مواد لازم:

نشاسته: یک لیوان

آب انار: ۶ لیوان

گلاب: نصف لیوان

شکر: ۲ لیوان

کره: ۱۰۰ گرم

روش تهیه مسقطی انار:

۱- آب انار و نشاسته را در ظرفی ریخته و ترکیب کنید. ظرف را روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا آب انار به جوش بیاید.

۲- شکر را به آب انار اضافه کنید. تا زمانی‌که محلول غلیظ نشده شعله را خاموش نکنید و هم‌زدن را ادامه دهید.

۳- گلاب و کره را به مسقطی اضافه کرده و همه را با هم ترکیب کنید. اجازه دهید مسقطی کمی خنک شود.

۴- قالب مورد نظر را چرب کنید، مسقطی را داخل آن بریزید و ۳ ساعت در یخچال بگذارید. سپس به شکل دلخواه آن را برش بزنید.

نکته: برای تزئین مسقطی از پودر نارگیل و پودر پسته استفاده کنید.

آموزش شیرینی‌پزی / طرز تهیه مسقطی انار ویژه شب یلدا

منبع: روزنامه همشهری

انتهای پیام/

برچسب‌ها: