شناسهٔ خبر: 69939915 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش آشپزی / طرز تهیه خورشت انار 

دانه‌های قرمز، اما ترش و شیرین انار جان می‌دهند برای تهیه خورشت‌های پاییزی. خورشت‌هایی که دانه‌های انار پایه اصلی آن را تشکیل می‌دهند و به رنگارنگ شدن سفره خانواده کمک می‌کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ انار غیر از اینکه یک میوه خوشمزه و هیجان‌انگیز است یک ماده غذایی خوش رنگ و لعاب هم هست که در انواع خورشت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه گردو پلو با مرغ

این روزها که انار در هر مغازه‌ای پیدا می‌شود از دانه‌های قرمز انار آن برای تهیه خورشت‌های پاییزی استفاده کنید.

مواد لازم:
سبزی معطر شمالی (خالواش، چوچاق، جعفری، گشنیز و نعناع):۳۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم

مغز گردو: ۲۰۰ گرم

پیاز بزرگ:۲ عدد

رب انار: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

زردچوبه و روغن: به میزان لازم

طرز تهیه خورشت انار

۱: یک پیاز را نگینی کرده و سرخ کنید. سپس گردوی آسیاب شده را همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. یک لیوان آب جوش به مواد قابلمه اضافه کرده و روی حرارت کم بگذارید تا گردوها روغن بیندازد.

۲: سبزی‌های معطر را تفت دهید. سپس به قابلمه مواد اضافه کنید تا مخلوط شود.

۳: پیاز دوم را رنده کنید، آب آن را بگیرید و با گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل سیاه کاملا مخلوط کنید. روی گوشت را با سلفون یا پلاستیک فریزر بپوشانید و برای نیم ساعت در داخل یخچال قرار دهید.

۴: گوشت را به اندازه کوفته‌های کوچک درست کرده و سرخ کنید. سپس دانه‌های انار به خورشت اضافه کنید.

نکته: برای ترش شدن خورشت می‌توانید از انار ترش و برای شیرین شدن آن از انار شیرین استفاده کنید.

منبع: فرارو

انتهای پیام/

برچسب‌ها: