شناسهٔ خبر: 69935517 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه آفرینش | لینک خبر

مادران دانشجو در رشته های علوم پزشکی چه خدماتی دریافت می‌کنند؟

دبیر کمیته جوانی جمعیت معاونت فرهنگی ودانشجویی وزارت بهداشت خدمات ارائه شده به مادران دانشجو را تشریح کرد.

صاحب‌خبر -

دبیر کمیته جوانی جمعیت معاونت فرهنگی ودانشجویی وزارت بهداشت خدمات ارائه شده به مادران دانشجو را تشریح کرد.
به گزارش مهر، دکتر احد بنار در پاسخ به مهر در مورد حمایت‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از مادران دانشجویان و دارای فرزند گفت: معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت در حوزه جوانی جمعیت و حمایت از مادران دانشجو دو رویکرد دارد که یکی معیشتی رفاهی و دیگری فرهنگی است. یکی از اقدامات انجام شده در حوزه معیشتی رفاهی برای دانشجویان متاهل در زمینه تغذیه دانشجویی است که سعی کردیم به دانشجویان متاهل و دارای فرزند غذای رایگان و مشابه غذای دانشجویی ارائه دهیم.
وی در مورد مهدکودک در دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت:با همین رویکرد برای کارکنان و دانشجویان متاهل در دانشگاه‌های علوم پزشکی مهدکودک راه‌اندازی شده است.
دبیر کمیته جوانی جمعیت معاونت فرهنگی ودانشجویی وزارت بهداشت با بیان این‌که اردوهای تفریحی نیز برای دانشجویان متاهل برنامه‌ریزی
شده است، گفت: این اردوها بیشتر در ایام آخر هفته است و سعی می‌کنیم این فضا را برای آن‌ها فراهم کنیم که به همراه خانواده در این اردوها شرکت کنند.بنار درباره حمایت‌های مالی از دانشجویان متاهل و دارای فرزند گفت: در مورد کار دانشجویی و کمک‌هزینه‌های تحصیلی نیز این امکان برای دانشجویان متاهل فراهم شده که به ازای تاهل و فرزند، درصدی به مبالغ آن اضافه شود.
وی افزود:همچنین بحث‌هایی مثل حمایت‌های درمانی نیز در سطح امکانات و مقدورات در دانشگاه‌های علوم پزشکی از دانشجویان متاهل و دارای فرزند خواهیم داشت.
دکتر علی اکبر محمدی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت نیز با بیان این‌که سال گذشته به یک هزار و ۲۸ نفر خدمات بیمه تکمیلی ناباروری ارائه شده است، گفت:همچنین ۵۱ هزار و ۶۰۰ نفر را تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دادیم.
وی افزود:در این دوره برای ۳۸۱ نفر وام تولد فرزند ارائه شده است. اگر تقاضای وام ضروری داشتند نیز به آن‌ها وام ضروری نیز پرداخت شد.همچنین به ۱۹۹۵ دانشجو وام ودیعه ازدواج پرداخت کردیم.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت خاطر نشان کرد:سال گذشته به ۱۸۱۱ دانشجو نیز وام ودیعه مسکن پرداخت شد.بر اساس ماده ۸ قانون جوانی جمعیت وزارت علوم و وزارت بهداشت موظف هستند که ۵۰ درصد یک واحد ۷۰ متری را به دانشجو به صورت وام ودیعه مسکن به دانشجو کمک کنند. ولی در عمل این مصوبه مجلس حتی یک ریال هم اختصاص پیدا نکرد. بنابراین ما پیگیریم که با توجه به تعامل با مجلس و سازمان برنامه و بودجه ودیعه مسکن را افزایش دهیم.

برچسب‌ها: