شناسهٔ خبر: 69934471 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران

تعداد «اسنپی‌ها» بیشتر از نیروی انسانی کارخانه‌ها

امروز کمبود نیروی انسانی بزرگترین چالش کارآفرینان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران گفت: امروز تعداد نیروی انسانی که در «اسنپ» مشغول به فعالیت است، بیشتر از نیروی انسانی است که در واحد‌های صنعتی به کار اشتغال دارند که از اختلاف حقوق و دستمزد‌ها با نرخ تورم نشات می‌گیرد.
حسین محمدیان افزود: کمبود نیروی انسانی را بزرگترین چالش کارآفرینان است و  امروز قشر کارگر به سبب نرخ حقوقی و دستمزدی که توسط حاکمیت تعیین می‌شود، نمی‌تواند زندگی خود را تامین کند لذا ترجیح می‌دهد که واحد صنعتی را ترک کنندو در جای دیگری مشغول به کار شوند.

وی گفت: می‌توان به این افراد حق داد، زیرا حقوق‌ها کفایت هزینه‌های زندگی را نمی‌دهد، از سوی دیگر بسیاری از نیرو‌های انسانی کارآزموده و فنی در حال خروج از کشور هستند و این یک تهدید برای جامعه کارآفرینی و شرایط سختی است که برای آنان در جذب نیروی انسانی بوجود آورده است.