شناسهٔ خبر: 69928733 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

شورای عالی انقلاب فرهنگی پیش‌نویس «سند ملی صنعت اسباب‌بازی» را قبول ندارد

چهل‌وششمین نشست شورای نظارت بر اسباب‌بازی با موضوع «بررسی پیش‌نویس سند ملی صنعت اسباب‌بازی» برگزار شد و از آنجایی که مشخص شد پیش‌نویس سند ملی صنعت اسباب‌بازی مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی نبوده است، مقرر شد تا بندهایی از این سند مورد بازنگری و اصلاح قرار گیرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، حامد علامتی ـ  رئیس شورای نظارت بر اسباب‌بازی و مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ـ در چهل‌وششمین نشست شورای نظارت بر اسباب‌بازی که به موضوع «بررسی پیش‌نویس سند ملی صنعت اسباب‌بازی» اختصاص یافت،‌ در مورد پیش‌نویس سند ملی اسباب‌بازی که به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شده است، گفت: آقای خسروپناه ـ دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ـ  تصویب این سند را به اعضای شورای نظارت بر اسباب‌بازی واگذار کردند که این موضوع از یک طرف همکاری بیشتری از سوی آن شورا را می‌طلبد و از سوی دیگر جمع‌بندی موضوع تدوین سند نیازمند بررسی‌های بیشتر است.

در بخشی از این نشست، لیلا بابایی ـ مدیرکل سرگرمی‌های سازنده و بازی‌های رایانه‌ای کانون پرورش فکری ـ نیز توضیح‌هایی درباره موضوع‌های مطرح شده در نشست‌های قبلی ارائه کرد و در مورد «سند سیاست‌ها و راهبردها» که از سوی فعالان و انجمن تولیدکنندگان اسباب‌بازی تهیه و تدوین و در جلسه‌های شورای نظارت بر اسباب‌بازی مصوب و به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شده است، مواردی را مطرح کرد.

سپس قادر آشنا ـ دبیر شورای فرهنگ عمومی ـ ضمن تائید اهمیت و ضرورت تقویت شورای نظارت بر اسباب‌بازی بیان کرد که خط گفتمان و فکری، مسئله مهمی است و این موضوع در جایی که الزامی به آن خط گفتمان و فکری ندارد، تحقق پیدا نمی‌کند.

بیشتر بخوانید:

آخرین خبرها از تدوین «سند ملی اسباب بازی»

همچنین امیرمسعود استاد حسین ـ نماینده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ـ درباره مراحل طی شده برای تدوین سند توضیح‌هایی ارائه داد. وی اشاره کرد شورای عالی انقلاب فرهنگی در نظر داشته باشد که همه فعالان اسباب‌بازی در تدوین این سند همکاری داشته‌اند.

در ادامه روح‌الله فرهادی ـ نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی ـ در مورد این‌که سند ملی اسباب‌بازی مورد قبول شورای عالی انقلاب فرهنگی واقع نشده است، توضیح‌هایی داد و گفت: ماده ۴ ردیف ۶ به موضوع جایگاه شورا تأکید داشت که اصلاحاتی باید صورت پذیرد.

اعظم میرزمانی ـ نماینده دیگر شورای عالی انقلاب فرهنگی ـ نیز بیان کرد: موضوع تدوین سند ملی اسباب‌بازی در شورای عالی انقلاب فرهنگی مورد بحث قرار گرفت. پس از ارسال سند، سیاست‌های این سند بررسی شد و پیشنهاد می‌شود مواردی در بندهای ۱و۲ و ۳و ۴و ۵ ماده ۴ از منظر محتوایی اصلاح شود. همچنین هر جا لازم است، موارد مد نظر می‌تواند به صورت تبصره بیاید.

شورای عالی انقلاب فرهنگی پیش‌نویس «سند ملی صنعت اسباب‌بازی» را قبول ندارد

عبدالله اسفندیار  ـ رییس اتحادیه خرازی‌فروشان ـ نیز اظهار کرد: جلسه‌ای با آقای عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی داشتم که بر مبنای نیاز داخلی باید واردات هم انجام شود.

در این نشست مقرر شد کارگروهی تشکیل شود که به قید فوریت نماینده‌ای از وزارت صمت، اتحادیه خرازی‌فروشان، انجمن تولیدکنندگان اسباب‌بازی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مجمع فعالان اسباب‌بازی و شورای عالی انقلاب فرهنگی در آن حضور داشته باشند.

بنابر اعلام روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون این نشست با حضور حامد علامتی رئیس شورای نظارت بر اسباب‌بازی و مدیرعامل، لیلا بابایی مدیرکل سرگرمی‌های سازنده و بازی‌های رایانه‌ای و محمدرضا کریمی‌صارمی معاون تولید از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، قادر آشنا دبیر شورای فرهنگ عمومی، احسان منشی رئیس انجمن تولیدکنندگان اسباب‌بازی، امیرمسعود استادحسین نماینده وزارت فرهنگ و ارشاد، عبدالله اسفندیار و منصور علاف‌چیان رییس و نماینده اتحادیه خرازی‌فروشان، روح‌الله فرهادی و اعظم میرزمانی نمایندگان شورای عالی انقلاب فرهنگی، محمدعلی امینی نماینده معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مرضیه سلطان‌دوست نماینده وزارت آموزش و پرورش، شهروز کیهان نماینده وزارت صمت و خلیل جباری کارشناس شورای نظارت بر اسباب‌بازی برگزار شد.

انتهای پیام