شناسهٔ خبر: 69927050 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

شهید فخری زاده در علم جهان شاخص بود و آن را رواج داد

دماوند- جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران ضمن تقدیر از خدمات علمی و دانش بنیان شهید فخری زاده گفت: شهید فخری زاده در علم جهان شاخص بود و آن را رواج داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، سردار علی فدوی صبح دوشنبه و همزمان با هفته بسیج با حضور در مراسم چهارمین سالگرد شهادت دانشمند هسته‌ای شهید محسن فخری‌زاده که در مسجد جامع آبسرد برگزار شد، با اشاره به اینکه شهدا الگو و شاخص هستند، اظهار کرد: شهید فخری زاده یکی از همان انسان‌هایی است که به عنوان الگو معرفی می‌شوند.

فدوی با بیان اینکه خباثت خبیثان انتها ندارد، گفت: رهروان راه حق منشأ آنچه برایشان پیش می‌آید هستند و عاقبت به خیری نصیبشان می‌شود و هیچ جنایتکاری عامل ابتدایی برای شهادت بزرگان نیست.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به اینکه شهید فخری زاده از انسان‌هایی بود که دلش زودتر از جسمش به خدا پیوست، افزود: مهم این است که در جبهه حق، میان رزمندگان و خدا دلدادگی وجود داشته باشد و شهید فخری زاده نمونه بارز این دلدادگی بود.

وی در ادامه ضمن تقدیر از خدمات علمی و دانش بنیان شهید فخری زاده عنوان کرد: او پاسداری عزیز بود که از روزهای اول در علم، شاخص جهان بود و بی شمار علم هسته‌ای را رواج داد و در کشاورزی تأثیرات اساسی گذاشت.

فدوی بیان کرد: توانمندی هسته‌ای علمی بی انتها و کاربردی است و شهید فخری زاده برای آن تلاش کرد، به بلوغ رساند و تعداد زیادی در این روال هستند و در این علم متبحر شده‌اند و می‌توانند اثرگذار باشند و مردم را بهره مند می‌کنند.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران ضمن گرامیداشت هفته بسیج، گفت: خداوند را شاکر هستیم که بزرگ مردی در سال ۴۲ نهضتی اسلامی را آغاز و در سال ۵۷ به پیروزی رساند، بتوانیم برای تکمیل مراحل پنجگانه تحقق اهداف انقلاب اسلامی که «تمدن اسلامی» است گام‌های مؤثر برداریم.

فدوی اظهار کرد: امامین انقلاب ما را راهنمایی و به بزرگراه توحید هدایت کردند و هم اکنون خیل عظیمی از مردم مسلمان و غیر مسلمان دنیا به این بزرگراه رسیده‌اند که در انتها به خدا وصل می‌شود و هر کس در این راه از توانمندی برخوردار است می‌تواند در سرعت دیگران برای رسیدن به مقصود نهایی تأثیرگذار باشد.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران عنوان کرد: هدایت به سوی حق و حقیقت، مربوط به جغرافیای ایران، منطقه و اسلام نیست، بلکه عالم را در می‌نوردد که وعده قطعی الهی است.