شناسهٔ خبر: 69920060 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

در هفتمین روز از هفته بسیج؛

به همت حوزه مقاومت بسیج ریحانه النبی برنامه کلاس سواد رسانه در بخش پلان برگزار شد.

خدیجه مظاهری گفت: سواد رسانه‌ای مثل یک رژیم غذایی است که هوشمندانه مراقب است که چه موادی مناسب هستند و چه موادی مضر

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بسیج چابهار، خواهر پاسدار خدیجه مظاهری گفت:  سواد رسانه‌ای مثل یک رژیم غذایی است که هوشمندانه مراقب است که چه موادی مناسب هستند و چه موادی مضر؛ چه چیزی را باید مصرف کرد و چه چیزی را نه و یا این‌که میزان مصرف هر ماده بر چه مبنایی باید استوار باشد. سواد رسانه‌ای می‌تواند به مخاطبان رسانه‌ها بیاموزد که از حالت انفعالی و مصرفی خارج شده و به معادله متقابل و فعالانه‌ای وارد شوند که در نهایت به نفع خود آنان باشد.

مظاهری بیان کرد : سواد رسانه ای به مخاطب کمک می کند تا وقایع را پیش بینی کند و سطح آگاهی خود را بالا ببرد و در نتیجه به موقعیت پیشرو یا رهبری دست یابد. 

او اظهار کرد: سواد رسانه ای همچنین به او کمک می کند تا خود بدون کمک منتقدان از پس تعبیر و تفسیر رسانه باکمک قواعد و قراردادها و نشانه شناسی و معناشناسی برآید.