شناسهٔ خبر: 69914150 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

دیدار با خانواده شهید به مناسبت هفته بسیج در گتوند

به مناسبت هفته بسیج جانشین ناحیه گتوند به همراه ریاست دادگستری، دادستان و امام جمعه با خانواده شهیدمحمدطاهر فتحی نیا دیدار کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار بسيج گتوند سرهنگ دوم پاسدار مصطفی میردورقی دراین دیدار اظهار داشت: از نعمت های معنوی و رشد تعالی، نعمت جهاد فی سبیل الله و ایثار و شهادت است که خداوند به بندگان خاص و شاخص خود عنایت و مرحمت نموده است.

جانشین ناحیه مقاومت بسيج گتوند تصریح کرد : رزمندگان با نفس خویش جهاد کردند و تمام لذات و آسایش زندگی در دیار خود را رها کرده و به استقبال سختی و خطر رفتند تا امروز این امنیت و آسایش سایه گستر این کشور باشد.

وی بر تکریم خانواده شهدا و ایثارگران تأکید کرد و بیان داشت: حضور در جمع خانواده های معزز شهدا و ایثارگران و بیان خاطرات و خوبی ها و رشادت و خلوص آنان ، همه ما را بیش از پیش به خدمت خالصانه و مجدانه ترغیب و این پیام را نوید می دهد که شهیدان حاضر و ناظر بر اعمال و رفتار ما هستند.