به گزارش خبرگزاری، بسیج از زرآباد، سرگرد پاسدار سیدمحمدسجادی در دیدار با خانواده شهید "عارف هوتی" بمناسبت هفته بسیج، با تجلیل از مقام والای شهداء و قدردانی از صبر و استقامت خانواده این شهید، اظهار کرد: تکریم و دیدار با خانواده شهدا برای مسئولان تجدید روحیه و وظیفه ای دینی است.
وی افزود: تکریم و تعظیم از مقام شامخ شهدا یک وظـیفه و ضرورت غیر قابل انکار است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه زرآباد،با بیان اینکه شهدا با تأسی از اعمال و رفتار حضرت امام حسین (ع) درس فداکاری، وفاداری، از خود گذشتگی، شجاعت و صداقت آموختند و درعمل نیز آن را به اثبات رسانیدند،گفت: شهدای عالی مقام در راه دفاع از اهداف مقدس اسلام جانفشانی نمودند و حماسه ای جاویدآفریدند.
گفتنی است: در راستای زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای عظیم الشأن و ارج نهادن به مقام شامخ خانواده های معظم و معزز شهدا، جانبازان و ایثارگران، به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج ،معاون سیاسی،اجتماعی و امنیتی فرمانداری زرآباد، اعضای شورای اسلامی،فرمانده ناحیه مقاومت بسیج و جمعی از مسئولین و بسیجیان با خانواده معظم و معزز شهید عارف هوتی دیدار وگفتکو کردند.