به گزارش سلامت نیوز به نقل ازایسنا،در این راستا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت برای ارزیابی سطح آگاهی مردم در مورد انواع چربیها و روغنهای مصرفی، اقدام به طراحی یک پرسشنامه ۱۰ سوالی کرده است. این پرسشنامه بهطور خاص برای شناسایی باورهای نادرست و اطلاعات ناقص در این زمینه تهیه شده است تا بتوان بر اساس آن، سیاستهای آموزشی مؤثر را در جهت ارتقای سلامت عمومی طراحی و اجرایی کرد.
در این طرح، افراد میتوانند با پاسخ دادن به پرسشها، اطلاعات صحیح در مورد تغذیه سالم را دریافت کنند. پس از تکمیل پرسشنامه، اطلاعات مربوط به تغذیه سالم در قالب یک فایل PDF برای دانلود و مطالعه در اختیار شرکتکنندگان قرار خواهد گرفت. این طرح با همکاری معاونتهای بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی در سراسر کشور اجرا میشود تا از این طریق به افزایش سواد سلامت مردم و بهبود شیوههای تغذیهای آنها کمک کند.
این پویش ملی در پی جلب توجه جامعه به اهمیت انتخاب روغنهای مناسب برای مصرف روزانه است تا با ارتقای آگاهی عمومی، مردم در انتخاب مواد غذایی سالمتر و مناسبتر برای سلامت خود گام بردارند.