شناسهٔ خبر: 69904075 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

دستان مهرورزی در مدد مؤمنانه؛

شعله‌های امید می‌افروزد و لبخند می‌رویاند

کمک‌های بی‌دریغ، راز گم‌شده‌ای که دل‌های خاموش را به تپش می‌آورد و در آغوش محبت‌های مؤمنانه، دل‌های بی‌پناه شاداب می‌شوند و سکوتی از درون صدای شادمانی می‌آورد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، کمک‌های مؤمنانه سپاه بیت‌المقدس کردستان، همچون الگویی درخشان از همدلی و انسان‌دوستی، در دل نیازمندان این دیار روشنایی می‌افکند.

دستان پرمحبت این نهاد مردمی، در زمان‌های سخت و بحران‌ها، به یاری خانواده‌ها و افراد آسیب‌دیده شتافته و با توزیع کمک‌های غذایی، بهداشتی و معیشتی، نه‌تن‌ها از گرسنگی و رنج کاسته‌اند؛ بلکه امید و آرامش را به دل‌های آنها بازگردانده‌اند.

این اقدام‌ها نشانگر تعهد سپاه بیت‌المقدس به ارزش‌های اسلامی و انسانی است که در هر گوشه از استان کردستان، لبخند‌های شادمانی و احساس امنیت را در دل‌های محروم می‌کارد.

در مسیر خدمت به مردم، این نهاد با همدلی و همکاری، توانسته است قدمی بزرگ در راستای کاهش درد‌های اجتماعی و فراهم‌آوردن شرایط زندگی بهتر برای نیازمندان بردارد.

ماموستا فایق رستمی صبح امروز در مراسم رزمایش کمک‌های مؤمنانه و پویش هم‌کلاسی مهربان که در ستاد سپاه بیت المقدس کردستان با تبریک فرارسیدن هفته بسیج اظهار داشت: در شرایطی که جامعه ما با چالش‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی روبرو است، حرکت‌های خیرخواهانه و اقدامات مؤمنانه به‌عنوان یک راهکار مؤثر در حمایت از نیازمندان و ترویج همبستگی اجتماعی در حال رشد است.

ماموستا رستمی با اشاره به اهمیت فرهنگ کمک‌های مؤمنانه، بیان کرد: کمک‌های مؤمنانه نه‌تن‌ها یک عمل خیرخواهانه است، بلکه به‌نوعی بازتابی از روحیه‌ای است که در جامعه اسلامی باید جاری باشد.

امام‌جمعه کردستان با اشاره به شرایط دشوار اقتصادی که بسیاری از خانواده‌ها با آن روبرو هستند، تأکید کرد: برنامه‌های کمک‌های مؤمنانه می‌تواند نقشی مؤثر در کاهش فشار‌های معیشتی ایفا کند.

وی افزود: ما در این مدت شاهد بودیم که سپاه بیت‌المقدس کردستان تا کنون با راه‌اندازی طرح‌های توزیع بسته‌های معیشتی، کمک‌های نقدی و تأمین مایحتاج ضروری برای خانواده‌های کم‌بضاعت توانسته از نیازمندان جامعه دستگیری کند که این خود برای ما افتخار است.


وی ادامه بیان داشت: ما در مساجد و مراکز دینی مختلف، همیشه سعی کرده‌ایم که علاوه بر تأمین نیاز‌های اولیه مردم، فضای معنوی و روحی را نیز تقویت کنیم و حال این کمک‌های مؤمنانه می‌تواند موجب افزایش همبستگی و تقویت روابط اجتماعی می‌شوند.

ماموستا رستمی افزود: حفظ کرامت انسانی در فرایند کمک‌رسانی باید موردتوجه قرار گیرد چرا که این نوع از کمک‌ها، نه‌تن‌ها به رفع مشکلات مادی کمک می‌کند، بلکه روحیه انسان‌ها را نیز تقویت می‌کند.

ماموستا رستمی گفت: ما باید فرهنگ کمک‌های مؤمنانه را در دل جامعه نهادینه کنیم، تا این حرکت به یک سنت مستمر و ریشه‌دار تبدیل شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این کار نیازمند مشارکت و همکاری بیشتر تمامی اقشار جامعه است و همچنین، باید به جوانان انگیزه بدهیم تا در این مسیر گام بردارند و از توان خود برای کمک به دیگران استفاده کنند.

انتهای خبر/