جلسه شورای تغذیه با حضور آقای دکتر الماسی معاون محترم فرهنگی دانشجویی، اعضای شورای صنفی دانشجویان و کارشناسان و مدیران دانشجویی تشکیل و در خصوص موارد و موضوعات مربوطه تبادل نظر گردید. پیشنهادات دانشجویان در ارتباط با اقلام صبحانه، امکان دو منو شدن صبحانه و سایر موارد دیگر توسط اعضا شورای صنفی عضو شورای تغذیه مطرح و تصمیمات لازم اخذ گردید. از مهمترین موارد بحث شده بررسی امکان نیم بها کردن تعدادی از منو ها، امکان چند منویی کردن صبحانه، توزیع همزمان شیر کم چرب و پر چرب، جایگزینی برند های مناسب تر برای چند اقلام مانند نوشیدنی و .... بوده است. همچنین در خصوص ترکیب سبزی و نحوه قورمه کردن برای قورمه سبزی و تاکید بر نظارت دقیق تر در پخت پیشنهاداتی ارائه شد.

