شناسهٔ خبر: 69891125 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

روش تهیه یک غذای پاییزی مجلسی با کدو

پاییز که از راه می‌رسد سروکله صیفی‌جاتی مثل کدو تنبل یا همان کدو حلوایی در میوه‌فروشی‌ها پیدا می‌شود. از آنجا که این خوراکی خوشمزه و نارنجی‌رنگ خواص بسیاری دارد می‌توان از آن در تهیه انواع غذاهای پاییزه استفاده کرد.

صاحب‌خبر -

همشهری: یکی از این غذاهای مجلسی و خوش رنگ و لعاب قاپاما یا همان شیرین‌پلو در کدوحلوایی است. اگر روش تهیه این غذا را نمی‌دانید این مطلب را بخوانید.

مواد لازم:

کدو حلوایی: یک عدد

برنج: یک پیمانه

هویج رنده درشت: یک عدد

سیب خرد شده: یک عدد

گردوی خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

شکر: ۲ قاشق غذاخوری

کشمش: ۳ قاشق غذاخوری

پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری

عسل: به میزان لازم

تعداد: ۲ نفر

آماده‌سازی‌: ۳۰ دقیقه

پخت: ۴۰ دقیقه

روش تهیه:

۱. کدو حلوایی را تمیز شسته و بالای آن را با چاقوی تیز برش بزنید. سپس دانه‌ها و رشته‌های داخل کدو را کاملا خالی کرده و داخلش را بشویید.

۲. برنج را به روش معمول نیم‌پز و آبکش کنید.

۳. داخل ظرف مناسبی برنج نیم‌پز، هویج رنده شده، گردوی خرد شده، شکر، پودر دارچین و سیب خرد شده را بریزید و کاملا مخلوط کنید.

۴. داخل کدو حلوایی تمیز شده را با عسل کاملا برس بزنید؛ طوری که ته کدو حلوایی و دیواره‌ها عسلی شود.

۵. مخلوط برنج را داخل کدو حلوایی بریزید و روی آن کمی کره بگذارید تا آب شود. سپس در کدو حلوایی را گذاشته و به‌مدت یک ساعت در فر بگذارید تا برنج دم بکشد.

نکته:‌ برای مواد داخل کدو می‌توانید از مغزی‌های دیگر مثل بادام یا میوه‌های خشک مثل زردآلو و هلو هم استفاده کنید.