شرکت ها به مدیریت ناوگان به عنوان راه حلی برای افزایش بهره وری، صرفه جویی در هزینه ها و شناسایی مشکلات احتمالی وابسته شده اند. اکنون با ادامه رشد بازار، مدیریت ناوگان برای کسب و کارهایی با اندازه و بودجه های مختلف در دسترس است.
شرکت ها به مدیریت ناوگان به عنوان راه حلی برای افزایش بهره وری، صرفه جویی در هزینه ها و شناسایی مشکلات احتمالی وابسته شده اند. اکنون با ادامه رشد بازار، مدیریت ناوگان برای کسب و کارهایی با اندازه و بودجه های مختلف در دسترس است.
به گزارش تین نیوز به نقل از ترابرنیوز، مدیریت یک ناوگان از وسایل نقلیه، صرف نظر از اندازه آن، شامل پیگیری بسیاری از اجزای متحرک است. هر وظیفه ای که به مالکیت و نگهداری یک ناوگان مربوط می شود، به عنوان یک عنصر از مدیریت در نظر گرفته می شود و این یک روند رو به رشد سریع است. در اینجا به شما می گوییم که مدیریت ناوگان چه کاری می تواند برای شما انجام دهد.
مدیریت ناوگان یک اصطلاح گسترده است که شامل بسیاری از اقدامات و فرآیندهایی است که باید برای عملکرد به موقع، در چارچوب بودجه و با حداکثر کارایی یک ناوگان متشکل از پنج یا بیشتر وسیله نقلیه انجام شود. این سیستم مدیریت توسط انواع مختلفی از صنایع خصوصی و عمومی استفاده می شود و میلیون ها وسیله نقلیه در سرتاسر جهان با استفاده از نوعی پلتفرم نرم افزاری متمرکز مدیریت می شوند.
مزایای مدیریت ناوگان
با توجه به اینکه مصرف کنندگان اغلب انتظار رضایت فوری و تحویل روز بعد را دارند، پیاده سازی مدیریت ناوگان برای شرکت ها ضروری است تا منابع خود را به حداکثر برسانند و رشد را ترویج دهند. در اینجا برخی از مزایای اصلی مدیریت ناوگان آورده شده است:
کاهش هزینه های نیروی کار و سوخت
رعایت قوانین داخلی و بین المللی
شناسایی و پیگیری وسایل نقلیه ناوگان
مدیریت نگهداری وسایل نقلیه
بهبود ایمنی ناوگان و رانندگان
بهینه سازی صرفه جویی در هزینه ها
ویژگی های مدیریت ناوگان
سیستم های مدیریت ناوگان چندین روش برای پیگیری معیارهای وسایل نقلیه و مدیریت همه چیز از نگهداری روتین تا خرید وسایل نقلیه جدید و حتی مدیریت رانندگان ارائه می دهند. برخی از ویژگی های رایج در سیستم های مدیریت ناوگان شامل موارد زیر است:
– پیگیری وسایل نقلیه: با استفاده از GPS، مدیران ناوگان می توانند هر وسیله نقلیه را پیگیری کنند و عملکرد و مشکلات نگهداری احتمالی را زیر نظر داشته باشند.
– تحلیل رفتار رانندگی: سیستم پیگیری وسایل نقلیه معمولاً شامل یک مؤلفه رفتار رانندگی است.
– مدیریت سوخت: سیستم های مدیریت ناوگان می توانند بینش هایی درباره مصرف سوخت و روندهای وسایل نقلیه ارائه دهند.
– نظارت بر مسیر: با نظارت بر حرکت و برنامه های وسایل نقلیه، مدیران ناوگان می توانند مسیرها را برای حداکثر کارایی برنامه ریزی کنند.
چالش های مدیریت ناوگان
هر زمان که بخواهید ناوگان ها، رانندگان، هزینه ها و برنامه ها را مدیریت کنید، با چالش هایی مواجه خواهید شد. برخی از بزرگ ترین چالش های مدیریت ناوگان شامل ایمنی و بهره وری رانندگان، ابتکارات کاهش هزینه و نوسانات قیمت سوخت است.
اجزای اصلی یک سیستم مدیریت ناوگان شامل:
– نرم افزار مدیریت ناوگان مبتنی بر الگوریتم های هوش مصنوعی: یک پلتفرم نرم افزاری باید استفاده شود.
– GPS یا داده های سلولی: اتصال یکی دیگر از اجزای مهم سیستم مدیریت ناوگان است.
– دستگاه پیگیری: یک دستگاه پیگیری می تواند به یک وسیله نقلیه، تریلر یا تجهیزات دیگر متصل شود.
– وسیله نقلیه یا کشتی: هر وسیله نقلیه ممکن است نیازهای حمل و نقل منحصر به فردی داشته باشد.
– اپراتورها و مهندسان: سیستم های مدیریت ناوگان داده های بلادرنگ را برای یک ناوگان کامل ارائه می دهند.
مدیریت مؤثر ناوگان به شما کمک می کند تا هزینه های سوخت را کاهش دهید، مسیرها را بهینه کنید، بهره وری را افزایش دهید و رضایت مشتری را بهبود بخشید.