شناسهٔ خبر: 69884185 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

انتقاد خلیل حیه از ربودن کمک‌های ارسالی به مردم غزه

رئیس جنبش حماس در غزه اخلال در روند ارسال کمک به مردم غزه را ایستادن در جبهه رژیم صهیونیستی دانست و گفت: چطور ممکن است کمک‌ها را بدزدید؛ شما مسئول گرسنگی ملت خود هستید.

صاحب‌خبر -

   انتقاد خلیل حیه از ربودن کمک‌های ارسالی به مردم غزه

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وبگاه رسمی جنبش حماس، دکتر خلیل حیه، رئیس جنبش حماس در غزه، در مصاحبه با شبکه الاقصی گفت: خطاب به کسانی که در ربودن کمک ها و تجارت با آنها دست دارند، می گویم: شما مسئول گرسنگی ملت خود هستید و در محاصره ظالمانه علیه مردم در کنار رژیم اشغالگر ایستاده اید.

وی افزود: چطور ممکن است کمک ها را بدزدید تا نیاز خودتان را برطرف کنید آن هم در حالی که مردم شما از گرسنگی می میرند؟ آیا انسانیت از قلب های شما و خانواده هایتان رخت بسته است؟ چطور می پذیرید در جبهه اشغالگران باشید؟ آیا می خواهید مانند ارتش (رژیم صهیونیستی) مانع رسیدن کمک ها شوید. این اقدامات نابخشودنی است و مانند لکه ننگی بر پیشانی کسانی خواهد ماند که در آن مشارکت دارند. ما و مردم به پیگرد شما و بازخواست به خاطر اقداماتتان ادامه خواهیم داد. شما دو گزینه دارید: یا اینکه در برابر قدرت مردم و انزوای بین المللی قرار بگیرید یا از این اقدامات زشت دست بردارید.