شناسهٔ خبر: 69880048 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

دبیر هجدهمین جشنواره تئاتر خراسان جنوبی:

جشنواره‌ها زمینه‌ساز ارتقاء سطح علمی و عملی هنرمندان است

دبیر هجدهمین جشنواره تئاتر خراسان جنوبی گفت: جشنواره‌های تئاتر می‌تواند زمینه‌ساز ارتقاء سطح علمی و عملی هنرمندان باشد.

صاحب‌خبر -

مهدی رحیمی، جمعه شب ۲ آذر در مراسم اختتامیه هجدهمین جشنواره تئاتر خراسان جنوبی با بیان اینکه درخواست ما از اساتید و پیشکسوتانی که در جشنواره‌ها حضور می‌یابند این است که هرآنچه در چنته دارند به هنرجویان و فراگیران آموزش بدهند، گفت: نسل جدید هوش و ذکاوت یادگیری و توانایی اجرایی کردن آن را دارند.

رحیمی، با بیان اینکه تئاتر هنری زنده و جذاب است، افزود: نسل جوانی که وارد این عرصه می‌شوند، باید بدانند با وجود تمام کبودهای زیرساختی و بودجه‌ای در حوزه هنر و تئاتر اگر واقعا به آن علاقه دارید و آینده خوبی را پیش‌بینی می‌کنید، بمانید و هرآنچه در توان دارید ارائه دهید و دست از مطالعه و یادگیری برندارید؛ چرا که هنر و هنرمند نباید معطل بماند.

وی با اشاره به صبوری و منش هنر دوستی فرزندان خراسان جنوبی، تصریح کرد: از مدیران درخواست داریم جهت بهبود و توسعه زیرساخت‌ها و فضا و امکانات لازم در حوزه تئاتر استان اقدام کنند؛ آنچه الان لحاظ می‌شود از ظرفیت هنرمندان و هنردوستان تئاتر استان کمتر است.

رحیمی با بیان اینکه جشنواره‌ها فضاهای رفاقتی و دوستانه‌ای است که باید از لحظه به لحظهٔ آن بهره‌مند شد، ادامه داد: تعامل رو در رو اهالی هنر در بستر جشنواره‌ها می‌تواند زمینه‌ساز ارتقاء سطح علمی و عملی هنرمندان باشد؛ هر هنرمند نردبان خود را دارد و مسیری پر از فراز و نشیب را طی کرده و لازم است تجربه‌ها را به اشتراک گذاشت تا پیشرفت رقم بخورد.

سعید اسدی نماینده هیئت داوران نیز گفت: هنرمندان تئاتر با وجود همه مشکلات پای این هنر مردمی همچنان ایستاده‌اند.

وی با بیان اینکه خراسان جایی است که آفتاب ادب، حکمت و معرفت از آن تابیدن گرفته است، افزود: در این روزگار که دستاورد گرایی مفرط شایع شده است، تئاتر ایران، تئاتر مقاومت است و آن چیزی که در شهرستان‌ها کمک بیشتری در این خصوص می‌کند، این است که مقاومت می‌کنیم تا تئاتر با وجود همه مشکلات همچنان بماند.

به گفته وی جوانه‌های تازه ای در ایران در این حوزه زده شکوفا شده‌اند که در این جشنواره تعدادی از آنها را مشاهده کردیم که آنها میراثی را پاس می‌دارند که افتخار و شرافت انسانی است.

وی خاطر نشان کرد: به دقیق‌ترین شکل داوری کارهای اجرا شده در این جشنواره در دو بخش صحنه‌ای و خیابانی را انجام داده‌ایم و معتقدیم که آنچه در این سه روز مشاهده کردیم، همه ظرفیت شما نیست.

به گفته وی تئاتر ایران امروز به تئاتر زود پز برای حضور در جشنواره‌ها تبدیل شده و باید بدانیم که استمرار تمرین و توجه به مخاطب، تکنیک و زیبایی شناسی در این خصوص بسیار مهم است.

وی با اشاره به اینکه پیشنهادات خود را برای اجرای هر چه بهتر در جشنواره منطقه‌ای به کارهای برگزیده شده برای حضور در آن را ارائه خواهیم کرد، گفت: امیدواریم در جشنواره‌های دیگر مؤسسه‌های خصوصی بتوانند در برگزاری این جشنواره به هنرمندان این سرزمین کویری کمک کنند.

هجدهمین جشنواره تئاتر خراسان جنوبی، از چهارشنبه ۳۰ آبان شروع به کار کرده و به مدت سه روز تا جمعه ۲ آذر ماه با اجرای ۷ نمایش در آمفی تئاتر گلبانگ و پلاتوی پروفسور کامیابی و ۴ تئاتر خیابانی در محوطه خانه معلم بیرجند، ادامه داشت.

انتهای پیام