شناسهٔ خبر: 69873674 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و چین:

تامین منافع مشترک ایران و چین در گرو تقویت روابط دو کشور است

رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و چین در دیدار با سفیر این کشور در تهران گفت: تامین منافع مشترک دو کشور باید در دستور کار قرار گیرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، روح‌الله نجابت رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و چین در دیدار با سفیر این کشور در تهران گفت: ایران و چین علاوه بر اینکه در عرصه‌های اقتصادی، تجاری و سرمایه‌گذاری مکمل یکدیگر هستند می‌توانند همکاری‌های جدی در حوزه گردشگری با هدف ارتباط بین مردم دو کشور داشته باشند.
نماینده مردم شهرستان‌های شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به این رویکردها، تامین منافع مشترک دو کشور باید در دستور کار قرار گیرد.
زونگ پی‌وو سفیر چین در تهران هم در این دیدار به نقش مجالس دو کشور بر تقویت تعامل و توسعه روابط راهبردی اشاره کرد و از آمادگی خود برای نقش آفرینی در حوزه دیپلماسی پارلمانی خبر داد.