به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان وبلوچستان، آیت الله مصطفی محامی در خطبههای نمازجمعه این هفته زاهدان گفت : بسیج تبدیل به یک فرهنگ شده و دارای شاخصههای فراوانی از جمله بندگی خالصانه برای خدا، ایثار و از خودگدشتگی، تعهد و احساس مسئولیت، تواضع و مردمی بودن، خدمت بدون ریا، پایبند به دین قانون و اخلاق و حضور در عرصههای سخت و مورد نیاز است و اینها تنها برخی از شاخصههای فرهنگ بسیج است که در جامعه دیدهایم و آثار آن را لمس کردهایم.
امام جمعه زاهدان تصریح کرد: این فرهنگ بسیجی نسخه شفابخش برای حل مشکلات کشور و پیشرفت کشور اسلامی و جوامع اسلامی است و امروزه نمونه آن را در جبهه مقاومت میبینیم .
وی ادامه داد: ما برای حل مشکلات کشورمان نیازمند این فرهنگ بسیجی هستیم و هم باید خودمان با این فرهنگ بمانیم و رشد کنیم و باید این فرهنگ را به نسل بعدی آموزش دهیم و فرزندان ما نیز عملکرد ما را بر اساس فرهنگ بسیجی ببینند و درس بگیرند و با همان فرهنگ رشد کنند.
نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان با قدردانی از سفر رئیس جمهور و جمعی از اعضای هیئت دولت به سیستان و بلوچستان به بیان مهمترین محورهای بیانات خود در جلسات با رئیس جمهور پرداخت و گفت: در نکته اول مطرح کردم که علیرغم ارائه خدمات فراوان، ظرفیتها و فرصتهای فراوان و نیز اعطای بودجههای فراوان به استان، اما همچنان سیستان و بلوچستان به عنوان یک استان محروم شناخته میشود و علل این محرومیتها نیازمند یک بررسی علمی و پژوهش دقیق است تا عوامل این محرومیت بررسی شود.
امام جمعه زاهدان افزود: بنده در جلسات روز گذشته با رئیس جمهور مطرح کردم که شاید گرفتار شدن به روزمرگی و نداشتن برنامه جامع، نگاه حمایتی، فعالیتهای روبنایی و توزیع بستههای معیشتی به جای پرداختن به تامین زیرساختها و نیز وجود برخی مدیران نالایق و کم کار از عوامل عقب ماندگی استان است.
وی گفت: بنده تاکید کردم که ما نیازمند یک طرح جامع و متوازن با نگاه ملی و فرانلی برای توسعه سیستان و بلوچستان هستیم فارغ از اینکه استان تقسیم بشود یا خیر و مطرح کردم که باید به منطقه آزاد سیستان و منطقه آزاد چابهار و نیز به ظرفیتهای استان توجه شود آن هم با استفاده از نظرات مردم همین استان و در نظر گرفتن شرایط بوم استان تا با تغییر دولتها و تغییر مسئولان مسیر توسعه استان تغییر نکند.
نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان اظهار داشت: نکته سوم این بود که امنیت پایدار متوقف بر رشد علمی، فرهنگی و اقتصادی است و در کنار تلاش برای رشد اقتصادی و عمرانی استان باید برای رشد علمی و فرهنگی استان نیز تلاش شود.
وی ادامه داد: همچنین بر لزوم اهتمام ویژه به تقویت آموزش و پرورش، ارتقای کیفی دانشگاهها، رشد کمی، کیفی و ارتقا برنامههای صدا و سیما، نهادها و مراکز دینی، تقویت عقلانیت و اعتدال و فرهنگ دینی در جامعه، اهتمام به خانواده و اعتلای خانواده و تلاش برای رفع آسیبهای اجتماعی تاکید شد و عنوان کردیم که طرحهای کلان استان باید در کنار خود یک پیوست فرهنگی و اجتماعی تعریف کنند.
امام جمعه زاهدان تصریح کرد: از دیگر نکات مطرح شده این بود که برای تامین امنیت پایدار باید نگاه جامعه داشته و با استفاده از همه ابزارهای فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی در کنار ابزارهای نظامی، امنیتی و انتظامی استفاده کنیم و نیروهای نظامی را از حیث تجهیز سخت افزاری و نرم افزاری پشتیبانی کنیم و توان طوایف مختلف استان را برای تامین امنیت به کار بگیریم که در دستور کار عزیزان مسئول هم هست.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: ما منتظر مصوبات خوب هستیم، اما اجرای این مصوبات نیازمند مدیران قوی، متعهد و دلسوز است تا بسیجی وار و شبانه روزی برای خدمت به مردم تلاش کنند.
وی تاکید کرد: استاندار باید بتواند به درستی مدیران را ارزیابی و پالایش کند و مدیران قوی منصوب کند و از آنها کار بخواهد و در جلسه شورای برنامهریزی هم مصوبات خوبی برای استان تصویب شد و بنده عرض کردم که امیدوارم اجرای این مصوبات تسریع بشود تا مردم ثمرات و شیرینی این مصوبات را در بهبود وضعیت معیشت و بهبود وضعیت استان احساس کنند.