شناسهٔ خبر: 69866341 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

استاندار خراسان رضوی:

 تشکیل انجمن مفاخر نیشابور ضروری است

استاندار خراسان رضوی پیشنهاد داد تا انجمن مفاخر نیشابور به عنوان اولین انجمن مفاخر شهرستان خراسان رضوی راه‌اندازی شود.

صاحب‌خبر -

 غلامحسین مظفری پنج شنبه شب با حضور در مراسم گرامیداشت اولین سالگرد دکتر محمدعلی اسلامی‌نُدوشن در نیشابور گفت: امیدوارم این جریان فرهنگی و فرهنگ‌ساز نیز با قدرت استمرار داشته باشد.

وی با بیان اینکه دکتر اسلامی‌نُدوشن علیرغم علاقه‌ای که به فردوسی داشت اما نیشابور را انتخاب کرد، افزود: برای کسی که گذشته را خوب می‌شناخت این انتخاب بسیار درست و خوبی بود.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه دکتر اسلامی‌نُدوشن فرزند ایران است، تصریح کرد: نیشابوری‌ها وظیفه بسیار سنگینی را در خصوص این شخصیت بر دوش دارند.

وی با توجه به حضور مفاخر بزرگی در این شهرستان راه‌اندازی انجمن مفاخر نیشابور را ضروری دانست و افزود: انتظار می‌رود جوایزی را به عنوان یک برند متعلق به نیشابور و با نام و در شأن دکتر اسلامی ندوشن در نیشابور داشته باشیم.

مظفری با تأکید بر اینکه باید از همه ظرفیت‌ها و امکانات برای اینکه قدم‌های بزرگ و بلندی برداریم استفاده کرد، افزود: باید قدر چنین شخصیت‌هایی را دانست، در کوچک‌ترین شهرستان‌ها نیروهای انسانی بسیار توانمندی داریم.

وی گفت: اگر قرار باشد در کشور اتفاقی بیفتد و قدمی برای توسعه و آبادانی کشور برداریم باید این سرمایه‌های انسانی دیده شوند.

استاندار خراسان رضوی با تأکید بر اینکه نباید در حوزه‌های مختلف، کشور را از وجود چنین سرمایه‌های عظیم انسانی محروم کرد، افزود: با همه سختی‌هایی که در حوزه‌های مختلف داریم اما اگر بتوانیم از ظرفیت‌ها، امکانات و پتانسیل‌های موجود به درستی استفاده کنیم و همه در کنار هم باشیم قطعاً مشکلات رفع خواهد شد.

وی گفت: استان خراسان از قدیم سرزمین دین و دانش بوده و هست و اگر بخواهیم به سمت توسعه برویم باید از این دو بال به درستی استفاده کنیم.

محمدعلی اسلامی ندوشن متولد ۱۳۰۴ در ندوشن یزد بود که پنجم اردیبهشت ۱۴۰۱ در کانادا از دنیا رفت. او دانش‌آموخته حقوق بین‌الملل از فرانسه بود و استاد پیشین دانشگاه تهران که علاوه بر درس‌های حقوقی، به تدریس نقد ادبی، سخن‌سنجی و ادبیات تطبیقی نیز می‌پرداخت. اسلامی ندوشن سال‌ها زندگی خود را صرف تحقیق در آثار علمی و ادبی ایران و ترجمه آثار نویسندگان جهان کرد و آثارش به‌صورت کتاب در بیش از ۵۰ جلد در زمینه‌های گوناگون اعم از ادبی، فرهنگی و اجتماعی به چاپ رسیده است.

این نویسنده، پژوهشگر و مترجم که چند سال پیش برای دیدار با فرزندانش به کانادا رفت و بعد به‌ دلیل عوارض کهولت سن و کرونا آنجا ماندگار شد، پنجم اردیبهشت سال ۱۴۰۱ چشم از دنیا فروبست و خانواده پیکرش را همان‌جا به امانت به خاک سپردند تا در فرصت مناسب، طبق وصیت خودش به ایران برگردد و در نیشابور در جوار آرامگاه عطار و خیام آرام گیرد؛ هرچند زادگاهش یزد بود و از ندوشن برخاسته بود.

پیکر محمدعلی اسلامی نُدوشن دوم آذرماه سال گذشته، در باغ مشاهیر نیشابور به خاک سپرده شد. در باغ مشاهیر یغمای نیشابوری، فریدون گرایلی، پهلوان یعقوبعلی شورورزی، پرویز مشکاتیان و مشاهیر دیگری نیز به خاک سپرده شده‌اند.

بیمارستان سوم نیشابور یکی از اولویت‌های مهم

استاندار خراسان رضوی در بیست و چهارمین سفر شهرستانی خود به نیشابور همچنین از بیمارستان سوم این شهرستان بازدید کرد.

وی بیمارستان سوم نیشابور را یکی از اولویت‌های مهم در این شهرستان دانست و افزود: خوشبختانه منابع لازم برای بیمارستان در ماه‌های اخیر تأمین شده و سرعت کار خوب است.

مظفری با اشاره به پیشرفت بیش از ۹۶ درصدی این پروژه بر دو موضوع مهم و اساسی علاوه بر تأمین اعتبار تأکید و خاطرنشان کرد: یکی از مسائل مهم مربوط به تجهیزات است که طبیعتاً وزارت بهداشت در تفاهم نامه‌ای با استانداری عهده‌دار شده است تجهیزات لازم را تأمین کند و منابع مالی برای تکمیل پروژه نیز از منابع استانی تأمین شود که خوشبختانه ۵۰ درصد از تجهیزات تأمین شده است.

وی افزود: نکته دوم که حائز اهمیت است، نیروی انسانی است که باید همزمان با مراحل تکمیل بیمارستان پیش برود که امیدواریم با افتتاح بیمارستان در چند ماه آینده، کادر درمان و کادر اداری همزمان در این بیمارستان مستقر شوند.

 تشکیل انجمن مفاخر نیشابور ضروری است

استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در استان دو مجموعه دیگر بیمارستانی مشابه وضعیت بیمارستان سوم نیشابور داریم که برای تأمین تجهیزات و نیروی انسانی با وزیر بهداشت به زودی دیدار خواهیم کرد.

آغاز عملیات ساختمانی بیمارستان سوم از اسفندماه ۹۴

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی نیشابور همچنین در حاشیه بازدید استاندار خراسان رضوی از بیمارستان سوم تصریح کرد: در این بازدید، درخواست‌هایی برای کمک در زمینه منابع نیروی انسانی و تجهیزات مطرح شد و امیدوار هستیم نتایج خوبی حاصل شود.

دکتر غزاله دوست‌پرست گفت: عملیات ساختمانی بیمارستان سوم با زیربنای ۱۶ هزار مترمربع و ۱۷۳ تخت مصوب از اسفند ۱۳۹۴ آغاز شده است.

این بیمارستان در حال حاضر ۹۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با مساعدت وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه، ۵۰ درصد از تجهیزات مورد نیاز آن نیز تأمین شده است.

استاندار خراسان رضوی همچنین از دو طرح عمرانی طرح نهضت مسکن ملی و ورزشگاه نیمه تمام انقلاب نیشابور نیز بازدید داشت، در طرح نهضت ملی برای ۱۷ هزار شهروند نیشابوری در ۳ منطقه شهری و روستایی، منازل آپارتمانی و ویلایی احداث می‌شود، هم‌اکنون ساخت ۴۷۰۰ واحد آپارتمانی مسکن ملی در سایت ۳۶ هکتاری فدک واقع در شمال شهر نیشابور با پیشرفت کاری ۳۰ تا ۸۰ درصد در حال اجرا است.

استاندار خراسان رضوی در ادامه از ورزشگاه نیمه تمام انقلاب نیشابور که احداث آن از سال ۷۲ آغاز و تاکنون حدود ۵۰ درصد آن تکمیل شده است، هم بازدید کرد و برای تأمین اعتبار مالی لازم، برای تکمیل این ورزشگاه، قول مساعد داد.

غبارروبی مزار استاد محمدعلی اسلامی ندوشن، شرکت در مراسم گرامیداشت اولین سالگرد تدفین این ادیب بزرگ معاصر در نیشابور و نیز حضور در همایش فعالان سیاسی نیشابور، پایان بخش سفر یک‌روزه استاندار به نیشابور بود.

انتهای پیام