شناسهٔ خبر: 69866225 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

محسن نذیری اصل:

تصویب قطعنامه در شورای حکام از همکاری بیشتر ایران جلوگیری می کند

نماینده ایران در سازمان‌های بین المللی در وین، گفت: تصویب قطعنامه در جلسه حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی علیه برنامه هسته ای صلح آمیز ایران غیرسازنده بود و از همکاری بیشتر جلوگیری می‌کند. 

صاحب‌خبر -

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون پرس تی وی، نماینده ایران در سازمان‌های بین المللی در وین در رابطه با تصویب قطعنامه در جلسه حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: این قطعنامه غیرسازنده است، زیرا تعاملات مثبت ایران با رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را نادیده می‌گیرد و از همکاری بیشتر در مورد برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران جلوگیری می‌کند. 

<div id="video-display-embed-code_11742421"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4387764/11742421?width=600&height=350"></script></div>

محسن نذیری اصل نماینده ایران در سازمان‌های بین المللی در وین گفت: این بسیار مایه تاسف است که قطعنامه در زمانی به تصویب رسیده است که کار مدیران ارشد و با وعده‌های خوب انجام شده است و آن وعده‌ها داده و تفاهم با مدیرکل آژانس حاصل شده است و این قطعنامه به آن وعده‌ها و همچنین نقشه راهی که با مدیرکل آژانس برای حرکت به جلو توافق کردیم، توجه نمی‌کند و واکنش ما البته مطابق با حق مشروع ما است و با این وجود می‌توانیم با در نظر گرفتن همه تحولات با آژانس همکاری کنیم.

محسن نذیری اصل نماینده ایران در سازمان‌های بین المللی در وین افزود: گفتگوی ما با آژانس، به هیچ وجه دست کم گرفته یا تضعیف نخواهد شد. ما به کار با مدیر کل ادامه خواهیم داد. مایه تاسف است که دیگران به اظهارات مدیر کل و به هیأت‌های تحت هدایت مدیرکل و همچنین سفر ایشان به تهران که فی‌نفسه نشان‌دهنده این است که چقدر برای جلوگیری از چنین وضعیتی تلاش کرده است، توجه نکردند. این یک قطعنامه غیرسازنده است و البته پاسخ ما به هر نوع رویکرد یا نگرش غیر سازنده مطابق با حقوق مان خواهد بود و بیایید ببینیم که در چند هفته آینده چه اتفاقی خواهد افتاد. اما آنچه ما در این جلسه منتظر بودیم این بود که به آژانس و ایران اجازه داده شود به تعامل بیشتر خود ادامه دهند، چیزی که متأسفانه دیگران، ۳ کشور اروپایی و آمریکا آن را نپذیرفتند.