به گزارش خبرنگار بسیج ازکنارک؛ مولوی راشد بلوچ، عضو شورا بخش کهیر در این باره گفت: پیادهروی اثرات بسیاری بر روحیه و استرس انسان دارد، وقتی که ما پیادهروی میکنیم، بدن ما هورمونهای خوشخیمی مانند اندورفین را ترشح میکند که به ما احساس خوبی میدهد و روحیه مثبتی را در ما ایجاد میکند. این هورمونها که به عنوان “هورمون خوشحالی” شناخته میشوند، میتوانند به مقابله با استرس کمک کرده و احساسات منفی را کاهش دهند.
وی افزود: پیادهروی همچنین موجب افزایش جریان خون در بدن میشود که به تقویت عملکرد مغز کمک میکند. این ورزش سبب بهبود تمرکز و توجه میشود و باعث افزایش اعتماد به نفس و احساس انعطاف پذیری در برابر چالشهای زندگی میشود.
مولوی راشد بلوچ ادامه داد: علاوه بر این، پیادهروی باعث افزایش ترشح هورمونهای مفیدی میشود که میتوانند از رشد توده قلبی و کاهش التهابات در دیوارههای عروقی حمایت کنند. این ورزش همچنین میتواند کلسترول بد را کاهش داده و ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش دهد.به طور کلی، پیادهروی به عنوان یک فعالیت ورزشی آسان، میتواند به بهبود عملکرد قلب و عروق و افراد کمک کند تا قلب سالمتری داشته باشند.
عضو شورای بخش کهیردر یایان تصریح کرد: به طور کلی، پیادهروی به عنوان یک فعالیت ورزشی آسان و قابل دسترس، میتواند به تقویت سیستم ایمنی بدن و ارتقای سلامت عمومی و به افراد کمک می کند تا یک سبک زندگی فعال و سالم را ادامه دهند.