مرحله فینال بخش آوایی چهلوهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم از دوازدهم آذرماه به میزبانی شهر تبریز آغاز میشود و تا روزهای پایانی همین ماه ادامه دارد.
ایکنا به منظور آشنایی بیشتر مخاطبان با قاریان و حافظان قرآن کریم (رشته حفظ کل) راهیافته به فینال این مسابقات که مهمترین رویداد و محل اجتماع برترین نخبههای قرآنی کشور است به معرفی کوتاهی از این نخبگان میپردازد.
حسین خانیبیدگلی، حافظ کل قرآن و از جمله حاضران در فینال چهلوهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم است و با داشتن چندین رتبه ملی و بینالمللی، در زمره شرکتکنندگانی به شمار میآید که میتواند یکی از رتبههای برتر رشته حفظ کل قرآن کریم را تصاحب کند.
خانیبیدگلی متولد ١٣٧۵ در شهر آران و بیدگل استان اصفهان است. کار حفظ قرآن را از ۱۱سالگی زیر نظر سلمان رزاقی، یکی از اساتید پیشکسوت شهرستان آران و بیدگل آغاز کرد و تا ۱۸سالگی ادامه داد. زمانی که هنوز ۱۵ جزء را حفظ کرده بود وارد حوزه علمیه شد و برای یک سالونیم حفظ قرآن را رها کرد.
بعد از اینکه در حوزه علمیه با زبان عربی آشنایی پیدا کرد و بر ادبیات عرب تسلط یافت، حفظ نیمه دوم قرآن کریم را بدون هیچ استادی آغاز کرد و با موفقیت به پایان رساند.
حسین خانیبیدگلی کار حفظ خود را در سال ۱۳۹۳ به پایان برد و بلافاصله بعد از اتمام حفظ برای اولین بار در همان سال وارد عرصه مسابقات قرآن شد، عرصهای که خاطرات ماندگاری را برای او طی این ۱۰ سال رقم زده است.
در اولین حضور خود در مسابقات موفق به حضور در فینال رشته حفظ کل قرآن کریم شد و در نهایت هم رتبه هشتم را کسب کرد، کاری که کمتر شرکتکنندهای در اولین حضور خود از عده آن بر میآید، حضور در فینال این مسابقات آن هم بعد از اولین حضور در بالاترین سطح مسابقات ایران، باعث شد خاطره خوشی از شهر تبریز که آن سال میزبان مسابقات سراسری قرآن کریم بود، برای ثبت شود، برای همین است که امسال هم به کسب موفقیت در تبریز بسیار خوشبین است.
خانیبیدگلی در ادامه حضور خود در مسابقات قرآن، در سال ۱۳۹۶ به عنوان نماینده کشورمان در اولین دوره مسابقات بینالمللی قرآن طلاب حضور یافت و رتبه نخست آن رویداد را به دست آورد. در ادامه و طی سالهای ۹۸ و ۱۴۰۱ در فینال مسابقات سراسری قرآن حضور یافت و در هر دو دوره رتبه پنجم را کسب کرد. اما بهترین رتبه این حافظ کل قرآن در مسابقات سراسری به سال ۱۴۰۰ بازمیگردد که با کسب رتبه دوم برای او همراه بود، در نهایت بعد از کسب آن رتبه به عنوان نماینده کشورمان در مسابقات بینالمللی قرآن کشور روسیه معرفی شد و آنجا هم رتبه دوم کشوری را تکرار کند.
خانیبیدگلی در حال حاضر دانشجوی سطح سه حوزه علمیه است، او به واسطه حضور در حوزه علمیه و یادگیری ادبیات عرب، به درک بیشتری از آیات الهی رسیده و همین درک باعث شده شیرینی همنشینی با قرآن کریم برای او دوچندان شود.
آیه دوم و نیز آیه سوم سوره طلاق، «.. وَ مَنْ یَتَّقِ اللّهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللّهَ بالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللّهُ لِکُلِّ شَیْء قَدْراً؛ و هر کس تقواى الهى پیشه کند، خداوند راه نجاتى براى او فراهم مىکند و او را از جایی که گمان ندارد، روزى مىدهد و هرکس بر خدا توکل کند، کفایت امرش را مىکند. خداوند فرمان خود را به انجام مىرساند و خدا براى هر چیزى اندازهاى قرار داده است»، جزء دلنشینترین آیات قرآن برای اوست چرا که خداوند متعال در این آیات مؤمنان را آرام میکند.
انتهای پیام