شناسهٔ خبر: 69860676 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

لزوم ارتقای سلامت جامعه

کسب و کار عرضه کنندگان غذا‌های سیار باید ساماندهی شود

معاون قضایی دادگستری گیلان گفت: فست فود‌هایی برای فعالیت در استان باید مجوز دریافت کنند و از اشتغال فست فود‌های بدون مجوز جلوگیری شود.

صاحب‌خبر -
<div id="video-display-embed-code_11741996"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4387538/11741996?width=600&height=350"></script></div>

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ، امروز نشست سلامت و صیانت غذایی استان در دادگستری گیلان برگزار شد.
سیف الله مسرور معاون قضایی دادگستری گیلان در این نشست با اشاره به ۲ موضوع مهم این روز ها‌ی گیلان که سلامت و امنیت غذایی و محیطی مردم را تهدید می‌کند گفت: فعالیت فست فود‌هایی که در قالب ماشین‌های ونی و پیکان وانت‌ها که قارچ گونه رشد کردند و دیگری ساماندهی سگ‌های خیابانی است که باید متولیان امر به آن حساس باشند و نسبت به عقیم سازی و واکسیناسیون آن اقدام کنند.
سید مهدی فلاح میری دادستان عمومی و انقلاب مرکز گیلان هم در این نشست گفت: عرضه کنندگان غذا‌های سیار برای راه اندازی کسب و کار باید دارای مجوز باشند و از اشتغال افراد بدون مجوز به خاطر سلامت مردم، بایدجلوگیری می‌شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان هم گفت: در خصوص ساماندهی سگ‌های خیابانی ما در انتهای مسیر سلامت هستیم.
دکتر محمد تقی آشوبی افزود: تنها ۳۰ درصد از بهداشت غذایی مردم به علوم پزشکی مربوط است و همه نهاد‌ها و سازمان‌های متولی باید در این خصوص همکاری کنند تا این مشکل مانند خیلی از کشور‌ها درست مدیریت شود.
وی در خصوص اشتغال عرضه کنندگان غذا در حاشیه خیابان‌ها و محلات گفت: این افراد می‌توانند با مراجعه به مراکز بهداشت مجوز اشتغال در خیابان دریافت کنند تا هم خیالشان از بابت کسب و کار راحت باشد و هم سلامت مردم تامین شود.