شناسهٔ خبر: 69858371 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

کشف ۱۰ میلیارد ریال لوازم يدکی قاچاق در کرمانشاه

رئيس پليس امنيت اقتصادی استان از کشف ۵هزار و ۴۴ عدد انواع لوازم يدکی خودرو قاچاق به ارزش ۱۰ ميليارد ريال در شهر کرمانشاه خبر داد. رئيس پليس امنيت اقتصادی استان از کشف ۵هزار و ۴۴ عدد انواع لوازم يدکی خودرو قاچاق به ارزش ۱۰ ميليارد ريال در شهر کرمانشاه خبر داد.

صاحب‌خبر -

به‌گزارش خبرگزاری برنا از کرمانشاه؛ سرهنگ اقبال کرمی اظهار داشت: پس از اطلاع مأموران پليس امنيت اقتصادی استان از دپو تعداد زيادی لوازم يدکی قاچاق در کرمانشاه، رسيدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: ماموران با انجام کارهای اطلاعاتی موفق به شناسايی انبار محل دپو شده و پس از هماهنگی با مقام قضائی بازرسی‌های لازم را به عمل آوردند.

سرهنگ کرمی در پايان با اشاره به کشف ۵ هزار و ۴۴ عدد انواع لوازم يدکی قاچاق به ارزش ۱۰ ميليارد ريال، گفت: در اين راستا پرونده‌ای تشکيل و موضوع تحت بررسی قرار دارد.

انتهای پیام/