سید محمود حسینی پور روز پنجشنبه در حاشیه جلسه راهبری سامانه پنجره واحد مدیریت زمین به خبرنگار ایرنا، گفت:این سامانه به عنوان ابزاری قدرتمند برای مبارزه با زمینخواری و بهبود مدیریت اراضی طراحی شده است و این سامانه با کاهش زمان پاسخگویی به استعلامات و استفاده از فناوریهای نوین مانند هوش مصنوعی فرایند نظارت بر اراضی را شفاف کرده است.
وی افزود: پدیده زمین خواری همچنان یکی از مهمترین چالشهای کشور است و برای مقابله با آن نیازمند عزم ملی و همکاری همه جانبه دستگاه های اجرایی هستیم.
رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی با تاکید بر اینکه اولویت بندی مناطق آسیب پذیر و تمرکز ویژه بر مناطقی که بیشتر در معرض خطر زمین خواری هستند باید در دستور کار دستگاههای متولی و نظارتی قرار بگیرد، اظهار داشت: تسریع در اجرای طرح کاداستر و استفاده حداکثری از ظرفیت سامانههای الکترونیکی و فناوریهای نوین، موجب بهبود عملکرد و افزایش سرعت در حوزه پیشگیری و نظارت خواهد شد.
حسینی پور تصریح کرد: تمامی دستگاههایی که در حوزه زمین و اراضی ملی نقش دارند، میبایست به طور دورهای مورد ارزیابی قرار بگیرند و عملکرد آنها در حوزه پیشگیری و مقابله مورد سنجش قرار بگیرد.
وی یادآور شد: با اجرای کامل طرح سامانه پنجره واحد مدیریت زمین، تمامی فرایند صدور مجوزها به صورت الکترونیکی و شفاف ثبت خواهد شد و به طور عمومی در اختیار همگان قرار خواهد گرفت و این امر موجب کاهش سواستفاده از اراضی و جلوگیری از تصرفات غیرقانونی خواهد شد.